Loungeset

Loungeset

Met een mooie tuin loungeset van Heuts kun je ultiem genieten van die lange, prachtige zomeravonden. Lekker barbecueën en borrelen met vrienden om vervolgens samen te genieten van de ondergaande zon in eigen tuin. Een loungeset straalt luxe uit en haalt het comfort van de huiskamer naar je tuin. Met ons ruime assortiment aan moderne tuin loungesets kun je heerlijk relaxen en dankzij de comfortabele kussens krijg je het ultieme lounge gevoel.

Lees meer
Filteren

13-24 van 55

Pagina
  1. Keter Rosalie Hoek Loungeset - 5-persoons
    Onze prijs
    299,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Dining & hoekbank loungesets

    Compacte & complete loungesets

  3. Hoek loungeset "Dubai" - Zwart - Pure Garden & Living
    Onze prijs
    899,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. Allibert "Monaco" Stoel-Bank Loungeset
    Onze prijs
    Adviesprijs 399,99 349,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  5. Stoel-bank loungeset "Yvonne" - Wit - Pure Garden & Living
    Onze prijs
    899,00
     Prijs met klantenkaart 849,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Stoel-bank loungeset "Yvonne" - Grijs - Pure Garden & Living
    Onze prijs
    899,00
     Prijs met klantenkaart 849,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  8. Wicker Loungeset "Ludo" - Grijs - Pure Garden & Living
    Onze prijs
    1.499,00
     Prijs met klantenkaart 1.439,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  9. Allibert Merano loungeset grafiet - 4-persoons
    Onze prijs
    319,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  10. Allibert Merano loungeset cappuccino - 4-persoons
    Onze prijs
    319,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-24 van 55

Pagina

Loungeset kopen bij Heuts

Op zoek naar een loungeset voor de tuin? Bij Heuts vindt u moderne tuin loungesets tegen een vaste lage prijs. Bovendien betaalt u bij Heuts geen verzendkosten boven de 50 euro en worden alle loungesets uit eigen voorraad thuisbezorgd. Ook heeft u de keuze om de loungeset gratis af te halen in één van onze 23 filialen in Zuid-Nederland bij het plaatsen van een online bestelling. 

Heeft u advies nodig of heeft u een andere vraag over een tuinmeubel? Neem contact op met onze klantenservice via nummer 088 - 880 95 00 of stel een vraag via het serviceformulier.

Soorten tuin loungesets

Tuin loungesets zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Bij Heuts vind je moderne wicker en aluminium loungesets in voor verschillende gebruiksmogelijkheden. Loungesets zijn bijvoorbeeld geschikt om gezellig aan te eten, heerlijk in te loungen of om op een comfortabele manier een boek te lezen.

Dining loungeset

Wil je de tuin loungeset graag gebruiken om koffie aan te drinken of aan te eten? Ga dan voor een dining loungeset of een loungeset met glasplaat. Een dining loungeset bestaat uit een hoge tafel met daarbij losse hoge stoelen en/of een hoge bank, wat het makkelijk maakt om hier aan te eten. Zo creëer je met een dining loungeset het centrale punt van gezelligheid in jouw tuin. Bovendien is een dining set naast het gebruik in de tuin ook te gebruiken onder een veranda of overkapping.

Hoekbank loungeset

Wil je liever lekker relaxen? Dan zijn onze hoekbank loungesets en tuin loungebedden ideaal. Een hoek loungeset zien we vaak terug in de grotere tuinen vanwege het grote formaat van deze loungesets. De set bevat minimaal een hoekbank met comfortabele loungekussens. Daarbij wordt bij Heuts vaak een salon- of eettafel bij een hoekset meegeleverd en bevatten enkele sets één of meerdere voetenbankjes. Ook zijn er modellen verkrijgbaar met een chaise longue gedeelte om de beentjes lekker op te strekken.

Stoel bank loungeset

De stoel bank loungesets zijn geschikt voor kleine tuinen of voor op een groot balkon. Deze tuin loungesets bestaan uit een lage tafel met losse stoelen en een losse loungebank. Net als bij een dining loungeset is een stoel bank loungeset prima te gebruiken onder een veranda of overkapping. Ook kunnen de sets vanwege hun compactheid op het balkon geplaatst worden. Dankzij de comfortabele loungekussens is het bovendien heerlijk vertoeven in een stoel bank loungeset.

Modulaire loungeset

Modulaire loungesets bieden net als stoel bank loungesets een praktische oplossing voor kleine tuinen en balkons. Deze loungesets bestaan uit losse onderdelen die afzonderlijk van elkaar te bestellen zijn. Met een losse elementen loungeset, ook wel modulaire loungeset genoemd, bepaal je dus zelf welke onderdelen je van de loungeset koopt en kun je de loungeset geheel naar eigen smaak samenstellen.

Balkon loungeset

Balkon loungesets zijn kleine loungesets die passen op een groot balkon. Balkon loungesets kunnen zowel een dining, hoekbank, stoel-bank als een modulaire loungeset zijn. Afhankelijk van de loungeset afmeting is gekeken of een loungeset klein genoeg is om op een balkon te passen. Nodig vrienden of familie uit en geniet van een heerlijke BBQ op je balkon met een moderne loungesets van Heuts.

Chaise longue loungeset

Chaise longue loungesets bestaan uit een comfortabele loungebank met daarbij één of meerdere hockers om de beentjes heerlijk op te kunnen strekken. Dankzij de comfortabele loungekussens is het bovendien heerlijk ontspannen in een chaise longue loungeset. Ideaal wanneer je een avond wilt relaxen na een drukke werkdag of gewoon even op rust wil komen.

Tuin loungebed

Een tuin loungebed of lounge eiland bestaat uit groot bed met een rugleuning. Bij de loungebedden van Heuts worden een chaise longue gedeelte en comfortabele lounge- en sierkussens standaard meegeleverd. Bovendien hebben de tuin loungebedden als voordeel dat ze gemaakt zijn van wicker, een onderhoudsvriendelijk materiaal met een moderne look.

Alle tuin loungesets op een rijtje:

Materialen en onderhoud loungesets

Heuts biedt de volgende materialen loungesets aan:

Wicker en aluminium loungesets zijn materialen die weinig onderhoud vereisen. Een emmer lauw water met spons, doek of zachte borstel zijn voldoende om beide materialen loungesets schoon te houden. Voeg eventueel groene zeep aan het water toe voor de hardnekkige vlekken. Laat de loungeset daarna goed drogen in de zon en de set is weer zo goed als nieuw.

Aluminium heeft daarbij als voordeel dat het niet doorroest en daarmee geschikt is om buiten te laten staan. Ook heeft aluminium als voordeel dat het licht is en daarmee gemakkelijk te verplaatsen is. Een aluminium loungeset is hiermee een prima keuze wanneer je gaat voor een weersbestendige loungeset.

Wicker is gemaakt van kunststof en is net als aluminium een onderhoudsvriendelijk en weersbestendig materiaal. De wicker draad wordt om het aluminium frame van de loungeset geweven en geeft op deze manier een luxe en moderne uitstraling aan je tuin. Ben je op zoek naar nog meer luxe voor je tuin? Combineer je loungeset met een vuurtafel zodat je ook in de koude maanden nog lang door kunt genieten van je loungeset. Ook bieden terrasheaters een goede oplossing om de koude voor- en najaarsavonden door te komen.

Meer informatie over het onderhoud van tuinmeubelen vind je op onze adviespagina: Onderhoud tuinmeubelen

Goedkope loungeset

Met ruim 50 jaar aan ervaring kunnen we u bij Heuts kwalitatief prima loungesets bieden tegen een betaalbare prijs. Door de jarenlange samenwerking met onze vertrouwde leveranciers kunt u bij Heuts elk jaar terecht voor een moderne maar toch goedkope loungeset. Benieuwd naar welke tuin loungesets in de aanbieding zijn? Bekijk onze loungeset aanbiedingen en bestel jouw loungeset vandaag nog extra goedkoop in onze webshop.

Durf te combineren met kleuren

Loungesets zijn tegenwoordig in veel verschillende kleuren te krijgen. Belangrijk is daarom om te kijken naar welke kleur loungeset het best bij jouw tuin past. Bij een strakke tuin passen bijvoorbeeld neutrale kleuren als zwart, wit of donkergrijs. Landelijke tuinen lenen zich meer voor een bruine of beige kleur loungeset. En bij mediterrane tuinen passen lichte kleuren als wit, lichtgrijs of lichtbruin weer beter. Populaire kleuren bij onze klanten zijn:

Loungeset accessoires

Eigenaren van een loungeset zijn op zoek naar een manier om de loungekussens droog en veilig op te bergen voor een langere levensduur. Twee praktische manieren om dit te doen, is de kussens opbergen in een tuinkussenbox of kussentas. We raden om de kussens aan het einde van de dag op te bergen zodat de kussens niet vochtig worden ‘s nachts. 

Alle kussens die Heuts bij de loungesets verkoopt zijn afritsbaar en gemaakt van polyester. De tuinkussenhoezen zijn eenvoudig schoon te maken met een zachte borstel en water plus eventueel wat zeep wanneer de vlek niet eruit gaat. De hoezen mogen op maximaal 30 graden gewassen worden.

Zonwering

Wanneer de loungeset buiten op het terras gebruikt wordt, is het handig om zonwering aan te schaffen tegen de felle zonnestralen. Hiervoor kun je gaan voor een meer permanente zonwering zoals een tuinpaviljoen of voor zonwering dat eenvoudig te verplaatsen is zoals een parasol of schaduwdoek. Meet bij de aanschaf van zonwering vooraf goed de maten van je tuin of terras op zodat je er zeker van bent dat alles goed past.

Loungesethoes

Bij slecht weer of wanneer de loungeset in de zomer tijdelijk niet gebruikt wordt, raden we aan om de loungeset af te dekken met een loungesethoes. Een loungesethoes beschermt de loungeset tegen vocht en vuil en bevordert daarmee de levensduur van de tuinmeubelen. Zorg er wel voor dat de hoes niet te lang over de loungeset ligt, omdat het materiaal dan niet meer kan ‘ademen’ waardoor lelijke plekken kunnen ontstaan. Voor de winter adviseren we dan ook om de loungeset binnen op een droge plek op te bergen voor een langere levensduur.

Heuts Tuinmeubelen

Naast de verkoop van tuin loungesets biedt Heuts veel andere luxe tuinmeubelen aan, zoals tuintafels, tuinstoelen en bistrosets. Zeker wanneer je een kleine tuin hebt of wanneer je tuinmeubelen zoekt voor het balkon bieden losse tuinmeubelen een praktische oplossing.

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.

Heb je nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.