Keter loungeset

Keter loungeset

Keter loungesets kenmerken zich door een strakke uitstraling. Keter maakt in haar ontwerpen namelijk gebruik van moderne kleuren die eenvoudig te combineren zijn met andere kleuren in de tuin. Naast Keter kun je bij Heuts ook terecht voor Allibert loungesets. Allibert behoort namelijk tot de Keter Group waarmee het tot dezelfde organisatie behoort als Keter.

Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Keter Rosalie Hoek Loungeset - 5-persoons
  Onze prijs
  299,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Keter "Emily" Loungeset 4-Persoons
  Onze prijs
  169,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Dining & hoekbank loungesets

  Compacte & complete loungesets

 4. Keter "Rosalie" Stoel-Bank Loungeset
  Onze prijs
  249,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Keter "Rosalie" Hoek Loungeset - Wicker
  Onze prijs
  Adviesprijs 349,00 329,95
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Aanschaf van een Keter loungeset

Met een Keter loungeset ben je verzekerd van een duurzame loungeset. Al het materiaal dat namelijk gebruikt is in een dergelijke loungeset is afkomstig uit gerecycled materiaal. Desondanks zijn het solide loungesets die wel tegen een stootje kunnen. Het fraaie kunststof design is namelijk eenvoudig te reinigen en daarmee schoon te houden. Daarbij verkleurd het niet door UV-straling en is het ook goed bestand tegen vocht in de vorm van regen.

Ook geschikt voor op het balkon

Keter loungesets zijn door hun compacte formaat ook te gebruiken op het balkon. Met name de balkon loungesets van Keter lenen zich hier uitstekend voor. Daarnaast zijn er de nog de compactere balkonsets, wat varianten zijn van een tuinset. Het grootste verschil tussen een lounge- en tuinset is het comfort wat je ervaart. Een loungeset is uitgerust met dikke loungekussens terwijl een tuinset is uitgerust met dunne of helemaal geen kussens.

Andere Keter artikelen

Naast loungesets en Keter tuinsets kun je bij Heuts ook terecht voor tuinbergingen van Keter. Keter is namelijk mede populair geworden in Nederland door de robuuste en onderhoudsvrije bergingen voor in de tuin. Hieronder een greep uit ons Keter tuinberging-assortiment: