Loungeset wit

Loungeset wit

Van plan om een witte loungeset aan te schaffen? Wit is een neutrale dat goed te combineren valt met andere neutrale kleuren als grijs en zwart. Ook in tuinen waarin veel groen te vinden is, kun je wit prima in combineren. Fleur je witte loungeset daarbij op met kleurrijke tuinkussens als mintgroen of rood om het maximale uit je loungeset te halen.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-14 van 14

Pagina
  1. Hocker "Quatar" Wit - 75 x 50 x 31
    Onze prijs
    119,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-14 van 14

Pagina

Witte loungeset kopen

Wit is net als grijs en zwart een neutrale kleur dat met veel andere kleuren te combineren is. Ook komen door de witte kleur van de loungeset andere kleuren beter naar voren, zoals de kleuren van bloeiende bloemen en groene planten.

Alle witte loungesets worden door Heuts uit eigen voorraad bij u thuisbezorgd. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij aanschaf van een witte loungeset.

Witte aluminium loungeset

Het populairste materiaalsoort voor witte loungesets is aluminium. Aluminium is een veelgebruikt materiaal in tuinmeubelen omdat het veel voordelen biedt. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Roest niet
  • Licht van gewicht
  • Duurzaam

Ook is aluminium eenvoudig schoon te maken. Een emmer lauw water met een zachte borstel is vaak al voldoende om je aluminium loungeset weer te laten stralen. Voor de hardnekkige vlekken kun je groene zeep toevoegen aan het water. Spoel de witte aluminium loungeset vervolgens af met een tuinslang en laat de loungeset opdrogen in de zon. We adviseren om geen hogedrukreiniger te gebruiken omdat de krachtige straal hiervan het materiaal te zeer aantast.

Kleuren loungesets

Heb je toch liever een andere kleur? Geen probleem, wij bieden onze loungesets namelijk ook aan in de kleuren grijs, zwart, bruin en taupe. Uitermate populair, naast onze witte loungesets, is ons ruime assortiment aan grijze loungesets. Welke kleur je ook kiest, comfortabel relaxen in eigen tuin of op het balkon is altijd mogelijk met een loungeset van Heuts.

Loungeset wit soorten

Witte loungesets zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Wanneer je een lekker hapje wilt eten is een dining loungeset geschikt. Voor meer comfort en om lekker onderuit te hangen, is een loungeset hoekbank geschikt. Voor de kleine tuinen of grote balkons zijn stoel bank loungesets, balkon loungesets en modulaire loungesets een prima keuze. Een kort overzicht van de Heuts loungesets:

Naast onze loungesets bieden we ook comfortabele tuin loungebedden aan waar je samen met zijn tweeën van kunt genieten. Ideaal voor een avondje te relaxen en te genieten van je tuin.

Accessoires loungeset

Bij elke loungeset van Heuts worden standaard afritsbare kussens meegeleverd. Deze loungekussens zijn gemaakt van polyester en zijn wasbaar tot 30 graden. Aan het einde van de dag raden we aan om de tuinkussens op te bergen in een praktische tuinkussenbox.

Om vuil en overtollig vocht aan je witte loungeset te voorkomen, adviseren we om een loungesethoes te nemen. Een hoes is handig wanneer je de loungeset even niet gebruikt in de zomer en de loungeset wilt beschermen tegen vallende takken, bladeren of tegen vogelpoep. Voor de wintermaanden adviseren we echter om de loungeset binnen op te bergen voor een langere levensduur.

Welke loungeset moet ik kiezen?

Door het grote aanbod bij Heuts en ook bij andere aanbieders is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Bekijk onze loungesets om je op weg te helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb je daarna nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.

Heuts Tuinmeubelen

Naast de verkoop van tuin loungesets biedt Heuts veel andere luxe tuinmeubelen aan, zoals tuintafels, tuinstoelen en bistrosets. Zeker wanneer je een kleine tuin hebt of wanneer je tuinmeubelen zoekt voor het balkon bieden losse tuinmeubelen een praktische oplossing. Alle tuinmeubelen van Heuts op een rijtje:

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.