Stoel-bank loungeset

Stoel-bank loungeset

Van plan om een stoel bank loungeset aan te schaffen? Een stoel bank loungeset bestaat uit comfortabele loungestoelen, een loungebank en een salontafel. Door het relatief compacte formaat van een stoel bank loungeset zijn deze loungesets geschikt voor op het balkon of in een kleine tuin.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-21 van 21

Pagina
  1. Wicker Loungeset "Ludo" - Grijs - Pure Garden & Living
    Onze prijs
    1.499,00
     Prijs met klantenkaart 1.439,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Allibert Merano loungeset grafiet - 4-persoons
    Onze prijs
    319,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Dining & hoekbank loungesets

    Compacte & complete loungesets

  4. Allibert Merano loungeset cappuccino - 4-persoons
    Onze prijs
    319,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  5. Keter "Emily" Loungeset 4-Persoons
    Onze prijs
    169,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Keter "Rosalie" Stoel-Bank Loungeset
    Onze prijs
    249,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. Allibert Moorea loungeset grafiet - 4-persoons
    Onze prijs
    655,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  8. Zithoek "Bari" Loungeset wicker - Bruin - Pure Garden & Living
    Onze prijs
    499,00
     Prijs met klantenkaart 448,99
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  9. Zithoek "Bari" Loungeset wicker - Zwart- Pure Garden & Living
    Onze prijs
    499,00
     Prijs met klantenkaart 448,99
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  10. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-21 van 21

Pagina

Stoel bank loungeset kopen

Voor kleine tuinen of grote balkons biedt Heuts een ruim assortiment stoel bank loungesets aan. Omdat de set bestaat uit losse loungestoelen, een losse loungebank en een salontafel kun je zelf de opstelling bepalen. Ideaal voor wanneer je weinig ruimte hebt maar toch op zoek bent naar een comfortabel zitplekje in je tuin of op het balkon.

Alle stoel bank loungesets worden door Heuts uit eigen voorraad geleverd en voor bestellingen boven de 50 euro geldt: gratis thuisbezorgd.

Materiaal stoel bank loungeset

De stoel bank loungesets van Heuts zijn gemaakt van wicker en aluminium. Beide materialen zijn vriendelijk in onderhoud en eenvoudig te reinigen. Een emmer lauw water met een zachte borstel, doek of spons zijn vaak al voldoende om alle vlekken weg te krijgen. Voeg eventueel groene zeep toe voor de hardnekkige vlekken. Voor een langere levensduur van de loungeset adviseren we om zowel een aluminium als wicker loungeset tijdens de wintermaanden binnen op te bergen.

Wicker stoel bank loungeset

Wicker heeft naast de onderhoudsvriendelijk als voordeel dat het door de rotan look een mooie uitstraling geeft aan je tuin. Waar rotan, door het natuurlijke materiaal, echter niet zo onderhoudsvriendelijk is, is wicker dat wel. Wicker is namelijk gemaakt van kunststof en om het aluminium frame van de loungeset geweven.

Bekijk alle wicker loungesets

Aluminium stoel bank loungeset

Aluminium heeft als groot voordeel dat het licht van gewicht is en daarmee eenvoudig te verplaatsen is. Ook roest aluminium niet, waarmee je de stoel bank loungeset gedurende de zomermaanden gerust buiten kunt laten staan.

Bekijk alle aluminium loungesets

Accessoires stoel bank loungeset

Breidt je stoel bank loungeset eenvoudig uit met een voetenbankje om lekker je beentjes op te strekken. Of geniet extra lang van de zomeravonden met een terrasheater. Is je tuin of balkon groot genoeg voor extra tuinartikelen? Denk bijvoorbeeld eens na over een klein zwembad of een BBQ. Ook handig is een tuinkussenbox, waar je de loungekussens aan het eind van de dag veilig en droog in kunt opbergen. Een greep uit het tuinassortiment van Heuts:

Welke loungeset moet ik kiezen?

Door het grote aanbod bij Heuts en ook bij andere aanbieders is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Bekijk onze loungesets om je op weg te helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Heb je daarna nog twijfels of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via nummer 088 - 880 95 00 of stel je vraag via het serviceformulier.

Heuts Tuinmeubelen

Naast de verkoop van tuin loungesets biedt Heuts veel andere luxe tuinmeubelen aan, zoals tuintafels, tuinstoelen en bistrosets. Zeker wanneer je een kleine tuin hebt of wanneer je tuinmeubelen zoekt voor het balkon bieden losse tuinmeubelen een praktische oplossing. Alle tuinmeubelen van Heuts op een rijtje:

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.