Parasolhoes

Net een nieuwe parasol gekocht? Vergeet dan niet om meteen een parasolhoes mee te bestellen! Een hoes wordt meestal niet standaard meegeleverd bij aankoop van een parasol, maar is wel aan te bevelen om een de levensduur van jouw parasol te verlengen.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Parasolhoes kopen

Een parasolhoes beschermt jouw parasol tegen allerlei weersinvloeden, als regen en zon maar ook tegen stof, vuil en krassen. Let wel erop dat de parasolhoes die je bestelt ook geschikt is voor jouw formaat parasol. Om zo lang mogelijk te genieten van jouw parasol raden wij aan om na gebruik van de parasol er steeds weer de parasolhoes omheen te plaatsen.

Zweefparasolhoes

De hoes voor zweefparasol is anders dan een gewone parasolhoes. Met een zweefparasolhoes blijft je zweefparasol langer in een top conditie. Het is overigens af te raden om de parasolhoes over een vochtige of natte parasol te doen. Hierdoor kunnen er flinke vlekken op de parasol ontstaan. De levensduur van je (zweef)parasol zal flink verlengd worden indien deze ingeklapt is indien hij niet gebruikt wordt.

Beschermhoes voor parasol online kopen

Een parasolhoes kopen is uiteraard mogelijk bij Heuts online. Maar wist je ook dat Heuts fysieke vestigingen heeft in het zuiden van het land? Kom gerust langs bij een van onze vestigingen om meer informatie te krijgen over onze producten. In de meeste gevallen kun je de producten gelijk meenemen!