Elektrische bladblazers

Met een elektrische bladblazer kan je zo lang als je wil door blijven blazen, aangezien deze is aangesloten aan het stopcontact. De elektrische bladblazer is geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen zonder al te veel obstakels.

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Eurom Gardencleaner 3001 Elektrische Bladblazer
  Onze prijs
  53,35
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Powerplus POWXG4038 Elektrische Bladblazer
  Onze prijs
  64,99
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

3 producten

Elektrische bladblazer kopen

Zodra de bladeren van de boom vallen, kan dat overlast met zich meebrengen. Wil je een kleine of middelgrote tuin bladvrij maken? Dan is de elektrische bladblazer zeker het overwegen waard. Deze bladblazers hebben relatief veel vermogen en kunnen daarnaast zolang als je wil blijven blazen. Ook hebben elektrische bladblazers relatief weinig onderhoud nodig.

Accu of benzine bladblazer als alternatief

Naast de elektrische bladblazer zijn er ook accu bladblazers en benzine bladblazers. Accu bladblazers zijn geschikt voor kleine en middelgrote tuinen. Je hebt hierbij, in tegenstelling tot de elektrische bladblazer, geen snoer en dus meer bewegingsvrijheid. Een benzine bladblazer is geschikt voor middelgrote tot grote tuinen. Je hebt hierbij, net als de accu bladblazer, geen snoer en dus meer bewegingsvrijheid dan de elektrische bladblazer. Een voordeel van een benzine bladblazer is dat deze het zeer krachtig is, waardoor je gemakkelijk de tuin vrij kan maken van bladeren. Een nadeel is dat deze luidruchtiger is dan een elektrische bladblazer.