Benzine bladblazers

Benzine bladblazers zijn krachtige bladblazers en geschikt voor middelgrote tot grote tuinen. Je hebt veel bewegingsvrijheid doordat je geen last hebt van een snoer die in de weg zit.

Lees meer
Filteren
Filteren

2 producten

 1. Powerplus POWXG50400 Bladblazer
  Powerplus POWXG50400 Bladblazer
  • Handgedragen
  • Benzine bladblazer
  • Blaassnelheid (km/u): 198
  Onze prijs
  149,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Powerplus POWEG9020 Bladblazer Rugzak 26cc
  Powerplus POWEG9020 Bladblazer Rugzak 26cc
  • Ruggedragen
  • Benzine bladblazer
  • Blaassnelheid (km/u): 280
  Onze prijs
  149,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

2 producten

Benzine bladblazer kopen

Zodra de bladeren van de boom vallen, kan dat overlast met zich meebrengen. Wil je een middelgrote of grote tuin bladvrij maken? Dan is de benzine bladblazer zeker het overwegen waard. Deze bladblazers zijn zeer krachtig en je kan hiermee gemakkelijk je tuin bladvrij maken zonder stopcontact en snoer.

Elektrische of accu bladblazer als alternatief

Naast de benzine bladblazer zijn er ook elektrische bladblazers en accu bladblazers. Elektrische bladblazers zijn geschikt voor kleine en middelgrote tuinen zonder al te veel obstakels, aangezien je deze moet aansluiten op het stopcontact. Een accu bladblazer is geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen. Je hebt hierbij, net als de benzine bladblazer, geen snoer en dus bewegingsvrijheid. Een voordeel van een accu bladblazer is dat deze stiller is dan de benzine bladblazer. Een nadeel van de accu bladblazer is dat deze minder krachtig is en minder lang meegaat dan de benzine bladblazer.