Accu bladblazers

Dankzij een accu bladblazer heb je veel bewegingsvrijheid doordat je geen last hebt van een snoer die in de weg zit en je hebt geen stopcontact nodig. Een accu bladblazer is vaak klein van formaat. De accu bladblazer is ideaal voor als je een kleine of middelgrote tuin met obstakels bladvrij wil maken.

Lees meer
Filteren
Filteren

2 producten

 1. Powerplus POWEBG7520 Accu Bladblazer 18V
  Powerplus POWEBG7520 Accu Bladblazer 18V
  • Handgedragen
  • Accu bladblazer
  • Blaassnelheid (km/u): 160
  Onze prijs
  34,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Eurom Accu Bladblazer 18V
  Eurom Accu Bladblazer 18V
  • Handgedragen
  • Accu bladblazer
  • Blaassnelheid (km/u): 210
  Onze prijs
  87,95
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

2 producten

Accu bladblazer kopen

Zodra de bladeren van de boom vallen, kan dat overlast met zich meebrengen. Wil je een kleine of middelgrote tuin met obstakels bladvrij maken? Dan is de accu bladblazer zeker het overwegen waard. Je kan gemakkelijk je tuin bladvrij maken zonder stopcontact en snoer.

Elektrische of benzine bladblazer als alternatief

Naast de accu bladblazer zijn er ook elektrische bladblazers en benzine bladblazers. Elektrische bladblazers zijn geschikt voor kleine en middelgrote tuinen zonder al te veel obstakels, aangezien je deze moet aansluiten op het stopcontact. Met een elektrische bladblazer heb je er geen last van dat deze leeg raakt tijdens het bladblazen in tegenstelling tot de accu bladblazer. Een benzine bladblazer is geschikt voor middelgrote tot grote tuinen. Je hebt hierbij, net als de accu bladblazer, geen snoer en dus bewegingsvrijheid. Een voordeel van een benzine bladblazer is dat deze krachtiger is en langer meegaat dan de accu bladblazer. Een nadeel van de benzine bladblazer is dat deze luidruchtiger is dan de accu bladblazer.