Witte partytent


Een witte partytent is bijna niet meer weg te denken als je een tuinfeestje geeft. Eigenlijk hoort een witte partytent standaard bij een tuinfeest, anders klopt het plaatje niet helemaal. Een leuk weetje over partytenten: een witte partytent is de meest gekozen en daarmee populairste kleur voor een partytent. Waarom? De witte kleur straalt natuurlijk frisheid uit en een witte partytent ziet er natuurlijk altijd extra feestelijk uit.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-17 van 17

Pagina
  1. Partytent met zijwanden 5x5m PE 140 gr/m2 - wit
    Onze prijs
    Adviesprijs 249,00 239,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Partytent specialist

    Easy up partytent

    Partytent met zijwanden

13-17 van 17

Pagina

Witte partytent kopen

Heuts mobiliteit en vrije tijd biedt u een ruim assortiment witte partytenten. Omdat de witte partytent zo populair is, is deze beschikbaar in veel verschillende formaten. Van functionele 3x3 partytenten tot de luxe 5x8 partytent met zijwanden, zo is er voor ieder feestje / voor iedere tuin de ideale maat! De partytent kan naast feestjes ook voor van allerhande andere buitenactiviteiten gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het lekker in de tuin zitten bij dalende temperaturen. Een kleinere partytent is tevens ontzettend handig om mee te nemen naar activiteiten buitenshuis als campingvakanties, sportevenementen en festivals.

Handige toevoeging aan de luxere modellen is de opklapbare raamwanden, waardoor u de optie geboden krijgt de tent open, of zijdelings gesloten neer te zetten. De luxe partytenten zijn voorzien van een steviger frame, dikkere wanden en bieden u een groter oppervlak beschikbare overdekte ruimte. De witte partytenten zijn bestand en bieden beschutting tegen vochtig, droog, koud en warm weer. Wel raden we aan om de tenten bij winderig of stormachtig weer niet buiten te laten staan i.v.m. eventuele schade die aangericht zou kunnen worden.