Keramische kachel

Keramische kachel

Keramische kachels zijn moderne energiezuinige kachels waarvan het element niet zo warm wordt als bij reguliere elektrische kachels. Hierdoor is een keramische kachel ook een stuk veiliger en zul je je minder snel branden wanneer je de kachel per ongeluk aanstoot. Dit is ook handig wanneer je kinderen en/of huisdieren in huis hebt. Ook warmt een keramische kachel net als een ventilatorkachel de ruimte snel op, omdat dit type kachel ook voorzien is van een ventilator.

Lees meer
Filteren
Filteren

25-27 van 27

Pagina

25-27 van 27

Pagina

Keramische kachel kopen

Naast de zuinigheid van een keramische kachel, hebben dit type kachels vaak ook een compact formaat waardoor ze snel en makkelijk ergens te plaatsen zijn. Bovendien kun je ervoor kiezen om ze als losse kachel te kopen of als wandkachel. Zo is een keramische wandkachel ideaal te gebruiken op de badkamer en is een vrijstaande keramische kachel geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of voor kantoor.

Weet je niet voor welk type kachel jij wilt gaan? Neem contact op met onze klantenservice, bezoek één van onze filialen in Zuid-Nederland voor deskundig advies of bekijk de adviespagina over welke soorten elektrische kachels er zijn.

Keramische kachel element

Het keramisch element in de keramische kachels hebben als groot voordeel dat hier geen stofdeeltjes op verbranden, omdat het element niet echt warm wordt. In een omgeving waar veel stof aanwezig is, zoals een garage of schuur, kunnen namelijk vieze geurtjes ontstaan wanneer stofdeeltjes verbranden op het element van een kachel. Een keramische kachel biedt daarom een uitkomst wanneer het gaat om ruimtes waar veel stof aanwezig is of wanneer je last hebt van huisstofmijt.

Voor garages en andere werkruimtes kunnen eveneens ventilatorkachels gebruikt worden. Deze kachels zetten de lucht uit de omgeving om in warme lucht en blazen het terug de ruimte in. Het enige nadeel is dat hier ook stofdeeltjes mee de ruimte ingeblazen kunnen worden in ruimtes waar veel stof aanwezig is. Of bekijk alle elektrische kachels wanneer u er nog niet over uit bent welke kachel u wilt nemen.