Zwembad advies

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt bij het installeren en onderhouden van jouw Intex zwembad. Kom meer te weten over bijpassende zwembad accessoires, belangrijke specificaties bij de aankoop van een zwembadpomp en wat je kunt doen tegen vuil zwemwater. 

Zwembadwater

Als de eerste zonnestralen zich laten zien kan de waterpret beginnen. Maar hoe houd je nu je zwembad schoon en het water helder? Om je op weg te helpen geven we je tips voor de juiste waterbalans. Zo geniet je zolang mogelijk van een schoon zwembad. 

Heb je toch last van groen, troebel of zelfs bruin zwembadwater? De kleur van het water zegt iets over de balans van de waterwaardes. Uiteraard probeer je vuil zwembadwater te voorkomen, maar mocht het toch gebeuren lees je op de pagina Zwembadwater herstellen wat je kunt doen om de balans te herstellen.

Officiële Intex™ Dealer

Zwembad & spa specialist

INTEX™ extra scherp geprijsd

Zwembadpomp

Weet jij al welke zwembadpomp geschikt is voor jouw Intex zwembad? En heb je al een keuze gemaakt tussen een filterpomp en zandfilterpomp? Laat je adviseren door onze zwembadspecialist Stefan. Op de adviespagina Zwembadpomp lees je alles over het aansluiten, in gebruik nemen en onderhouden van jouw zwembadpomp.

Intex zwembad

Kun jij ook wel wat advies gebruiken bij de aanschaf van een Intex zwembad? Als grootste aanbieder en officiële dealer van Intex zit je bij Heuts goed wanneer je een Intex zwembad wil kopen! Of je nu op zoek bent naar een kinderzwembad of een groot familiezwembad, wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw ideale zwembad en bijpassende accessoires. 

Zwembadaccessoires

Bij zwembadaccessoires kun je denken aan een zwembadpomp, zwembadverwarming, zoutwatersysteem en zwembadstofzuiger. Heb je een vraag over één of meerdere accessoires? Klik op het thema en kijk of jouw vraag er ook tussen staat. 

Neem bij twijfel of vragen gerust contact op met onze klantenservice!