Zwembad Rechthoek

De rechthoekige zwembaden van Intex zijn praktisch, kwalitatief erg goed en bovenal heerlijk om in af te koelen en te spelen! Ze zijn voorzien van een sterke frame constructie voor extra stevigheid, en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Een zwembad met rechthoekige vorm is dé manier om de zomer op een leuke manier met familie en vrienden door te komen!

Lees meer
Filteren
Filteren

13-24 van 32

Pagina
  1. Bestway Steel Pro 259 x 170
    Onze prijs
    54,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Bestway Steel Pro 300 x 201
    Onze prijs
    64,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Bestway Steel Pro 400 x 211
    Onze prijs
    165,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. Officiële Intex & Bestway Dealer

    Extra scherp geprijsd

  5. Officiële Intex & Bestway Dealer

    Extra scherp geprijsd

13-24 van 32

Pagina

Praktische vorm van rechthoekige zwembaden

Met een zwembad met rechthoekige vorm kun je optimaal gebruik maken van de ruimte in je tuin. De maten van de rechthoekige zwembaden zijn ook erg geschikt om lekker te luieren op een luchtbed en in de grotere modellen kun je ook baantjes trekken.

Kindvriendelijke hoeken

De hoeken van een Metal Frame rechthoekig zwembad zijn voorzien van beschermende en kindvriendelijke hoeken. Hierdoor heb je het voordeel van de praktische vorm, maar is iedereen ook beschermt tegen eventuele gevaarlijke randen. Alle kids kunnen zonder risico gebruik maken van deze zwembad modellen. Tevens zijn deze kindvriendelijke hoeken ook ideaal om een pakje drinken op te zetten.

Zwembad rechthoekige modellen

De rechthoekige zwembaden zijn te verkrijgen in verschillende soorten modellen. Kies uit een divers aanbod aan verschillende afmetingen, vormen, constructies en kleuren. Voor alle wensen, budgetten en alle soorten tuinen biedt Heuts.nl een geschikt Intex rechthoekig zwembad! Een zwembad met rechthoekig model is te krijgen in de volgende modellen:

  • Intex Metal frame
  • Intex Prism frame premium
  • Intex Ultra XTR frame

Bekijk ons Intex zwembad overzicht.