Ligstoel tuin

Ligstoel tuin

Mis je een geschikt plekje in de tuin om even helemaal tot rust te komen? Dan biedt een ligstoel uitkomst. Een tuin ligstoel is de ideale tuinstoel om te ontspannen en te genieten van het lekker weertje. Ook kun je de beentjes hier lekker op strekken en lekker bruin laten worden.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-24 van 24

Pagina
  1. Siesta Lounger Tuinstoel Zwart
    Onze prijs
    42,50
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  3. Ligbed Master aluminium Antraciet
    Onze prijs
    99,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. Ligbed met wielen "Lara" Zwart - Pure Garden & Living
    Onze prijs
    199,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  5. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-24 van 24

Pagina

Ligstoel tuin kopen

In een tuin ligstoel kun je weer even helemaal bij zinnen komen en tegelijkertijd ook nog eens genieten van de zon. Met het grote online ligstoel-aanbod van Heuts is er altijd wel een geschikte tuin ligstoel voor jou bij. Bovendien kun je bij Heuts veilig online betalen en wordt de bestelling snel bij je thuisbezorgd. Ook betaal je voor bestellingen vanaf 50 euro geen bezorgkosten en kun je je binnen 14 dagen eenvoudig retourneren.

Ligstoel voordelen

Heerlijk buiten in de zon genieten van uw ligstoel. Met in de ene hand een drankje en aan de andere hand een boek kan uw dag niet meer stuk. Op zoek naar extra comfort? Kies voor een tuin ligstoel met een hoofdkussen waarin je heerlijk een middagje weg kunt dromen. Bovendien zijn veel ligstoelen inklapbaar waardoor je ze in de wintermaanden eenvoudig op kunt bergen in je schuur of tuinhuisje. Ook zijn ze hierdoor eenvoudig mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand.

Ligstoel buiten en binnen

Naast het gebruik van een ligstoel buiten, kun je een ligstoel ook binnen gebruiken, zoals in de serre of veranda. Zo kun je ook na een koude winterdag heerlijk relaxen op een ligstoel in een warme kamer. Bovendien zijn de lig tuinstoelen licht van gewicht en bevatten enkele modellen handige wielen, zodat je de stoel eenvoudig kunt verplaatsen.

Wicker ligstoel

Wicker is een veelgebruikt materiaal voor tuinmeubelen. Mede doordat het bestand is tegen verschillende weersinvloeden, gemakkelijk te onderhouden is en duurzaam is, is wicker ideaal voor buitengebruik. Heuts biedt een groot online assortiment wicker tuinmeubelen aan, waaronder wicker ligstoelen. Bijkomend voordeel van onze rieten ligstoelen is dat de rugleuningen verstelbaar zijn, waardoor je in elke gewenste houding kunt liggen of zitten.

Ligstoel tuin aanbieding

Op zoek naar een mooie ligstoel aanbieding? Neem een kijkje op onze aanbiedingen-pagina met de beste ligstoel aanbiedingen en shop jouw ligstoel extra goedkoop. Ook vind je hier andere tuinmeubel aanbiedingen op deze pagina.

Heuts Tuinmeubelen

Zoals eerder vermeld vindt je bij Heuts een groot aanbod goedkope tuinmeubelen online. Hieronder een kort overzicht van het gehele online tuinmeubel-assortiment:

Voor alle tuinmeubelen geldt dat ze direct uit eigen voorraad thuisbezorgd worden. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Ook heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen.

Twijfel je over welk tuinmeubel je wilt bestellen of heb je een andere vraag? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice:

Ook kun je een van onze 14 filialen in Limburg of Noord-Brabant bezoeken voor een deskundig advies. Bekijk de adresgegevens en openingstijden van alle winkels.