Tuinstoel antraciet

Tuinstoel antraciet

Antraciete tuinstoelen hebben als groot voordeel dat ze eenvoudig te combineren zijn met andere kleuren in de tuin. Daarbij straalt de donkergrijze kleur modern en luxe uit, wat prima past bij tuinen met een strak ontwerp. Zoek naast een mooie antraciete tuinstoel ook een mooie tuintafel uit bij Heuts om de tuinset compleet te maken.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-18 van 18

Pagina
  1. Keter "Elisa" Stapelstoel - Grafiet (vanaf 4 stuks)
    Onze prijs
    29,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Ligbed Master aluminium Antraciet
    Onze prijs
    99,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  4. Klapstoel Komodo antraciet
    Onze prijs
    17,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-18 van 18

Pagina

Antraciet combineren

Antraciet is een donkergrijze kleur dat, omdat het een basiskleur is, eenvoudig gecombineerd kan worden met andere kleuren zoals met groen en bruin. Het is hierbij minder strak dan zwart en geeft daarmee een rustiger gevoel in de tuin. Wanneer je er bijvoorbeeld een mooie tuintafel bij zoekt, heb je voldoende keuze in kleur voor de tafel. Wanneer je voor eenvoud kiest, kun je voor een antraciete tuintafel gaan. Of ga voor een lichte kleur wanneer je een scherper contrast wil.

Antraciete tuinstoelen in verschillende uitvoeringen

Tuinstoelen zijn in meerdere soorten en maten te verkrijgen, zoals in een kuipstoel, dining stoel of een loungestoel. Kuip- en dining stoelen zijn hierbij goed te combineren met een eettafel omdat beide type stoelen een hoge zitting hebben. Een lounge- of relaxstoel zijn daarentegen weer prima in combinatie met een hocker om je beentjes heerlijk op te strekken.

Andere kleuren voor een tuinstoel

Naast antraciet zijn er nog veel meerdere kleuren tuinstoelen te verkrijgen. Voor een strakke, maar toch neutrale kleur, zijn zwarte tuinstoelen geschikt. Ook deze luxe kleur staat mooi wanneer je veel groen hebt in de tuin. Ook zijn witte tuinstoelen goed te combineren met verschillende kleuren tuintafels en andere kleuren in de tuin. Daarbij geeft wit een rustiger beeld in de tuin en is het goed te combineren met natuurlijke kleuren zoals bruin en houtkleuren.