Keter opbergbox

Keter opbergbox

Keter opbergboxen staan voor kwaliteit. Dankzij het innovatieve kunststof design, zijn Keter kussenboxen weerbestendig, eenvoudig in onderhoud en duurzaam. Daarbij maakt Keter gebruik van herbruikbare kunststoffen. Keter artikelen worden als bouwpakket afgeleverd, waarna deze middels een eenvoudige instructie gemonteerd kunnen worden.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-14 van 14

Pagina

13-14 van 14

Pagina

Keter opbergbox onderhoud

Het hoogwaardige kunststof dat in Keter opbergboxen gebruikt wordt, zorgt er onder meer voor dat je weinig onderhoud hebt. Neem een doekje, zachte borstel of spons en drenk deze in lauw water. Even vegen over de opbergbox en hij is weer helemaal schoon. Ook is een Keter opbergbox weersbestendig, waarmee die een beetje regen kan verdragen. We raden echter aan om de box onder een overkapping, in de veranda of op een andere droge plek te plaatsen.
De meeste Keter boxen zijn namelijk niet volledig waterdicht waardoor artikelen nat kunnen worden. Wanneer je de tuin opbergbox toch in de buitenlucht wilt zetten, zorg er dan voor dat deze op een gelijkmatige ondergrond zet zodat het water niet in één hoekje terecht komt. Voor de wintermaanden adviseren we om de kussenbox binnen te zetten. De tuinhuizen en grote tuinkasten van Keter zijn uiteraard wel geschikt om in de buitenlucht neer te zetten.

Keter kussenbox voordelen

Naast het weinige onderhoud wat je aan een Keter kussenbox hebt, zijn er nog meer voordelen. Alle Keter artikelen worden als bouwpakket geleverd, wat middels eenvoudig gereedschap snel in elkaar te zetten is. Daarbij is het eenvoudiger en compacter om te transporteren waarmee Keter ook bijdraagt aan duurzaamheid. Er zijn immers minder vrachtwagens nodig om de artikelen te verplaatsen. Een ander aspect van duurzaamheid van de Keter kussenboxen, is dat het materiaal volledig recyclebaar is. 

Functies van de opbergboxen

Een handige functie van de Keter tuinbergingen is dat ze afsluitbaar zijn met een slot. Daarbij beschikken de meeste Keter opbergboxen over gasveren waarmee de box makkelijk opent en sluit. Ook zijn de boxen stevig genoeg om als extra zitplaats te gebruiken voor twee personen en zorgt de elegante look voor een mooie uitstraling in de tuin.