Modulaire Loungeset

Modulaire Loungeset

Stel je eigen loungeset samen met de onderstaande losse loungeset elementen. Deze losse loungeset delen zijn los verkrijgbaar, maar kunnen ook tot één geheel samengesteld worden. Op deze manier heb je de flexibiliteit om de loungeset geheel naar eigen wens samen te stellen.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-18 van 18

Pagina
  1. Tafel Quatar Loungeset - Wit
    Onze prijs
    219,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Bijzettafel Quatar Loungeset - Grijs
    Onze prijs
    69,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Hocker "Quatar" Grijs - 75 x 50 x 31
    Onze prijs
    119,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. Dining & hoekbank loungesets

    Compacte & complete loungesets

  5. Hocker "Quatar" Wit - 75 x 50 x 31
    Onze prijs
    119,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-18 van 18

Pagina

Voordelen van een modulaire loungeset

Met een modulaire loungeset wordt bedoeld dat je zelf de losse delen van een bepaald type loungeset kunt aanschaffen. Zo kun je van elk deel één element aanschaffen, of je schaft maar een deel aan van de complete loungeset. Op deze manier kun je snel en makkelijk je eigen loungehoek creëren in de tuin of op het balkon. Ook kun je slechts één onderdeel van een set aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een loungebank of stoel.

In welke materiaal is een modulaire set verkrijgbaar?

Bij Heuts zijn modulaire sets in zowel wicker als aluminium te verkrijgen. Beide materialen zijn onderhoudsarm en licht van gewicht. Ook zijn wicker en aluminium goed bestand tegen het weer, zoals tegen regen en UV-straling, waarmee ze geschikt zijn voor buitengebruik. Wicker heeft hierbij een modernere look vanwege het fraaie vlechtwerk. Omdat wicker is gemaakt van kunststof heb je er bovendien weinig omkijken naar qua onderhoud.

Andere soorten loungesets

Ben je op zoek naar een complete loungeset? Bij Heuts kun je terecht voor een breed scala aan loungesets, waaronder dining loungesets en hoek loungesets. Ook voor loungesets met een loungebank, loungestoelen en een loungetafel ben je bij Heuts op het juiste adres. Alle soorten loungesets op een rijtje: