Loungesethoes

Bescherm je loungeset tegen regen en vuil met een handige loungesethoes. Daarbij beschermt een loungesethoes de loungeset tegen UV-straling, waardoor de set minder snel verkleurt. Ook verlengt een hoes de levensduur van de loungeset en natuurlijk alle andere tuinmeubelen.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-15 van 15

Pagina
  1. Winza Premium Loungesethoes XS - 140x140x70 cm
    Onze prijs
    34,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Tuinmeubelhoes tafel vierkant
    Onze prijs
    29,95
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Afdekhoes voor loungeset zwart
    Onze prijs
    29,95
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst

13-15 van 15

Pagina

Loungesethoes kopen

Om langer te genieten van je loungeset is het aan te bevelen om een loungesethoes te nemen. Tuinmeubelhoezen beschermen tuinmeubelen tegen vocht, vuil en werken ook nog eens UV-werend. Bij Heuts vind je een groot assortiment loungesethoes tegen een vaste lage prijs.

Loungeset beschermen in de winter

Loungeset beschermhoezen zijn handig wanneer het slecht weer is op zomerdagen. Voor de wintermaanden raden we echter aan om de loungeset op een droge vochtvrije plek binnen op te bergen. Wanneer de loungeset gedurende de winter afgedekt is met een hoes, kan het materiaal niet meer ademen. Hierdoor ontstaan lelijke vochtplekken die niet meer te verwijderen zijn. Voor een zomerdag met veel regen of harde windstoten kan een hoes echter geen kwaad.

Loungekussens beschermen

Om te voorkomen dat de kussens van de loungeset vies worden, bieden kussenboxen een praktische oplossing. Kussenboxen zijn speciaal gemaakt om tuinkussens te beschermen, maar bieden nog meer mogelijkheden. Zo zijn ze ook geschikt om klein tuingereedschap of bijvoorbeeld speelgoed in op te bergen.

Loungesethoes aanbieding

Regelmatig vind je bij Heuts aantrekkelijke aanbiedingen voor hoezen, maar ook voor tuinmeubelen. Hiermee haal je de artikelen extra goedkoop in huis. Bekijk onze tuinmeubel aanbiedingen pagina voor alle actuele aanbiedingen.