Eurom Sani

Eurom Sani

De kachels uit de Eurom Sani-serie zijn bij uitstek geschikt om de badkamer te verwarmen. De Sani-modellen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder als infrarood, convector en als keramische kachel. Een aantal kachels zijn via wifi met de Eurom smart app op de telefoon te bedienen, waardoor je de kachel alvast kunt aanzetten voordat je de badkamer binnenstapt. Ook zijn er modellen verkrijgbaar waar de handdoek overheen gehangen kan worden.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-15 van 15

Pagina
  1. Eurom Sani Fanheat 2000R Badkamerkachel
    Onze prijs
    Adviesprijs 69,00 42,75
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Eurom Sani-Towel 500 Zwart Badkamerverwarming
    Onze prijs
    Adviesprijs 175,00 119,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Eurom Sani 100 Badkamerkachel
    Onze prijs
    54,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-15 van 15

Pagina

Eurom Sani voordelen

De Eurom Sani-modellen zijn de badkamerkachels van Eurom. Deze beschikken over een isolatiewaarde die hoog genoeg is om vocht te weerstaan. Alle Sani-modellen beschikken daarbij over een thermostaat waarmee je de gewenste temperatuur instelt. Verder bevatten de modellen allemaal een display waarmee je de kachel kunt bedienen en hebben ze oververhittingsbeveiliging. Bovendien ontvang je, buiten de Sani 100, Sani Fanheat en Sani Wall-Heat, 5 jaar garantie op de Eurom Sani.

Eurom Sani wifi-modellen

De wifi kachels van de Sani kunnen via de Eurom smart app bediend worden op de telefoon. Hierop kun je onder andere de temperatuur en timer per kachel instellen. Verder zijn er, buiten de Mirror-serie, twee beugels aanwezig waaraan je de handdoeken kunt hangen.

De Sani wifi-kachels worden geleverd in een 400, 600 en 800 watt uitvoering waardoor er voor elke badkamer een geschikte kachel voor jou tussenzit. Hierbij heb je de keuze tussen een witte en zwarte variant. Ook is er een speciale Mirror-versie die naast verwarming ook als spiegel gebruikt kan worden. Bovendien heb je nooit meer last van een beslagen spiegel.

Bovengenoemde modellen zijn allemaal infrarood panelen die de ruimte verwarmen middels stralingswarmte. Deze warmte is (zonder gezondheidsrisico’s) direct voelbaar op de huid en daarmee zeer effectief.

Eurom Sani-Towel

De Eurom Sani-Towels zijn elektrische badkamerradiatoren die werken op convectiewarmte. Hierbij stijgt warme lucht op vanaf de kachel en duwt de koele lucht vervolgens naar onder. Dit zorgt voor een luchtcirculatie in de ruimte waarmee de badkamer lekker lang op temperatuur blijft. Ook kun je de radiatoren gebruiken als handdoekverwarming.

De Towel-modellen beschikken verder over een thermostaat en een timer die beide in te stellen zijn via het LED-display. De Sani Towel wordt geleverd in een zwarte en witte variant, waarbij beide varianten verkrijgbaar zijn in een 500 en 750 watt uitvoering.

Overige modellen

De Sani 100, Sani-Wall-Heat en Sani Fanheat 2000R zijn de budgetvriendelijke modellen van de Sani-serie. De Sani 100 is een convector kachel die met een klein vermogen van 100 watt met name geschikt is voor handdoeken.

De Sani-Wall-Heat en Sani Fanheat 2000R zijn geavanceerder en beschikken beide over 2000 watt aan vermogen. De Wall-Heat is een keramische kachel en de Fanheat een ventilator kachel, die beide geschikt zijn om de badkamer snel op te warmen. Ook wordt bij allebei de kachels een afstandsbediening meegeleverd en heb je bij de Sani-Wall-Heat de mogelijkheid om deze via de Eurom smart app op de telefoon te bedienen.