Badkamer verwarming

Badkamer verwarming

Een badkamerkachel brengt je badkamer snel op een aangename temperatuur. Badkamer verwarming kan hierbij uit verschillende type kachels bestaan, zoals radiatorkachels, infrarood kachels of convector kachels. Daarnaast zijn deze kachels vaak compact en beschikken ze over een relatief laag vermogen, omdat ze meestal niet meer dan 50 m3 hoeven te verwarmen.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-16 van 16

Pagina
 1. Eurom Sani Fanheat 2000R Badkamerkachel
  Onze prijs
  Adviesprijs 69,00 59,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Eurom Sani-Towel 500 Zwart Badkamerverwarming
  Onze prijs
  175,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Eurom Sani 100 Badkamerkachel
  Onze prijs
  54,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Eurom QH1203 Infrarood Badkamerkachel
  Onze prijs
  Adviesprijs 42,95 34,95
  Jouw korting
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

13-16 van 16

Pagina

Badkamer kachel kopen

Een badkamer kachel maakt douchen een stuk aangenamer, ook op koude winterdagen. Badkamer kachels hebben een hogere isolatiewaarde dan een reguliere elektrische kachel, omdat deze kachels vocht en nattigheid moeten verdragen. Ook hebben ze een compact formaat en zijn de kachels vaak voorzien van een strak design.

Soorten badkamerkachels

Let bij de aanschaf van een badkamerkachel ook op het type kachel dat je wilt aanschaffen. Een keramische kachel is bijvoorbeeld energiezuinig en een convector kachel is weer meer geschikt wanneer je een ruimte langdurig verwarmd wilt hebben. Een straalkachel zorgt voor directe verwarming mits je in de buurt van de stralingswarmte bent. Twijfel je over welke kachel jij wilt aanschaffen? Bezoek een van onze filialen, neem contact op met onze deskundige klantenservice of bekijk onze adviespagina om te ontdekken welke soorten kachels er zijn.

Badkamer verwarming

Badkamer verwarming geeft een snelle en comfortabele warmte af. Let bij de plaatsing van badkamerverwarming wel op de beschermklasse. Veel elektrische kachels zijn namelijk (enkel) spatwaterdicht, waardoor je deze niet te dicht bij de douchekop of het bad dient te plaatsen. Wanneer het laatste getal van de beschermklasse 2 of hoger is, bijvoorbeeld IP24 of IPX2, kan deze voor de badkamer gebruikt worden. We raden echter aan om vooraf de handleiding te raadplegen om te kijken waar de verwarming op de badkamer geplaatst mag worden.