Kerstverlichting

Kertstverlichting mag niet ontbreken tijdens de kerst. Zo zorg je zowel binnen als buiten huis voor een echt kerstgevoel. Verlichting heb je in allerlei soorten. Denk aan warmwitte of gekleurde LED-lampjes, clusterverlichting en lichtslangen. Je vindt altijd iets dat past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor traditionele kerstboomverlichting, een guirlande, LED boompjes of LED figuren. Ook leuk voor binnen zijn wat lampjes in een vaas. Simpel en sfeervol!

Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Kerstverlichting buiten

Bij Kerstmis hoort natuurlijk kerstverlichting. Tegenwoordig kiezen veel mensen er ook voor om buiten te versieren met kerstverlichting. Je boom, buxus of struik versieren, een LED figuur in de tuin en leuke kerstdecoratie in het raam, met de verlichting van Heuts kan het allemaal. Let er wel op dat de verlichting bestand is tegen vocht en vuil. Ga dus altijd voor buiten kerstverlichting.

Kerstverlichting binnen

Met de juist kerstverlichting voor binnen haal je het warme gevoel in huis tijdens de donkere dagen. Ga jij dit jaar voor een kunstkerstboom of een echte kerstboom? Welke boom je ook kiest, jouw kerstboom is niet compleet zonder de juist verlichting. Er zijn zoveel verschillende soorten kerstverlichting dat je waarschijnlijk door de kerstbomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je graag bij het uitkiezen. Tip: Versier ook de rest van je huis met leuke kerstdecoratie & verlichting. Zo haal jij echt de kerstsfeer in huis. 

Verschillende soorten kerstverlichting

Er zijn zoveel verschillende soorten kerstverlichting. Ga je voor warmwitte of gekleurde LED-lampjes, clusterverlichting of lichtslangen? Voordat je een keuze maakt raden wij je eerst aan om na te denken over de rest van de decoratie. Bij Heuts vind je altijd kerstverlichting dat past bij jouw stijl en thema. Ga bijvoorbeeld voor traditionele kerstboomverlichting, een guirlande, een LED figuur of kaarsen. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor verlichting met of zonder batterij. Voor draadloze kerstverlichting zult u altijd batterijen moeten gebruiken. Een nadeel is dat batterijen snel leeg kunnen raken. Wil je dit voorkomen? Dan is kerstverlichting op stroom een goede optie voor jou. 

Kerstverlichting online kopen

De echte kerstsfeer in huis halen doe je natuurlijk met Heuts! Bekijk het volledige assortiment online. Kies voor de optie thuisbezorgen, afhalen in winkel of kom gezellig langs in een van onze Heuts vestigingen. Wil je graag advies ontvangen over hoe jij jouw huis kerstklaar kunt maken? Bekijk dan onze handige adviespagina's