Kerstboom met kerstballen

Kerstversiering mag niet ontbreken in een kerstboom. Maar soms is het moeilijk kiezen tussen al die verschillende soorten en kleuren kerstballen. Wil je het jezelf makkelijk maken dit jaar, kies een kerstboom waarbij de kerstballen inbegrepen zijn. Ben jij op zoek naar een kant-en-klare oplossing wat betreft de kerstboom dit jaar? Bekijk dan ons complete assortiment kerstbomen die geleverd worden met een setje kerstballen.

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

 1. Sneeuwende Kerstboom Wit/Zilver - 170 cm
  Onze prijs
  119,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Sneeuwende Kerstboom Zwart - 170 cm
  Onze prijs
  119,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Sneeuwende Kerstboom Roze 170 cm
  Onze prijs
  119,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Kerstbomen met kerstballen - een kant-en-klare oplossing

Het kan een hele klus zijn: uitzoeken welke kerstballen jij in je kerstboom wilt hangen dit jaar. Welke kleuren, vormen en maten passen het beste bij jouw stijl; soms kost het tijd die jij niet hebt. Dan heeft Heuts een perfecte oplossing voor jou. We hebben namelijk een selectie kunstkerstbomen inclusief setje kerstballen. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen welke van deze combinaties jou aanspreekt.

De sneeuwende kerstbomen zijn allemaal 140 cm lang, met piek is de totale hoogte 170 cm. Koop dus snel je sneeuwende kerstboom bij Heuts online!

Een versierde kerstboom online bestellen

Bestel online bij de kerstshop van Heuts je kant-en-klare kerstboom. Het pakket wordt inclusief kerstballen bij jou thuisbezorgd. Er zijn diverse kerstbomen die inclusief kerstballen worden geleverd; kies jouw favoriet en bestel direct. De meeste kerstbomen met kerstballen zijn 170 centimeter en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben wij een zwarte kerstboom met zwarte kerstballen, een witte kerstboom met zilveren kerstballen en een groene kerstboom met de klassiekere uitvoering kerstballen. Voor productspecifieke informatie, maak een keuze uit de selectie. Per product wordt aangegeven hoeveel kerstballen zijn inbegrepen, welke kleur en formaat, en hoe deze geleverd wordt.