Kunstkerstboom met sneeuw

Een kunstkerstboom met een sneeuw-look kopen is niet eenvoudig. Je kunt uit zoveel soorten soorten en kleuren kiezen dat je daar best wat hulp bij kunt gebruiken. Kunstkerstbomen die ook een mooie sneeuwlaag hebben, zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. Het grote voordeel is dat ze mooi vol blijven en je geen last hebt van naalduitval. Daarnaast heb je deze besneeuwde kunstkunstboom zo opgezet en weer opgeruimd. Het jaar daarna haal je hem gewoon weer tevoorschijn. Ideaal!

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Kerstboom met sneeuw 180cm
  Onze prijs
  99,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Kerstboom 120 cm zilverspar
  Online tijdelijk niet op voorraad
  Voeg toe aan verlanglijst

3 producten

Kunstkerstbomen met sneeuw koop je online bij Heuts!

Koop online bij Heuts de mooiste kunstkerstbomen met sneeuw, want bij Heuts is elk seizoen wel iets te doen! Vooral met kerst verheugen wij ons op de prachten en pralen die deze periode met zich meebrengt. De besneeuwde kerstbomen geven een winterse look en een echte kerstsfeer. Een kerstboom met sneeuw is nog altijd enorm populair en blijft elk jaar opnieuw een trendy optie. De mooi besneeuwde kerstbomen zijn er in verschillende soorten en maten: van grote tot kleine kerstbomen, van groen tot roze. Noem het en wij hebben het in huis! De basis voor je kerstversiering is een kerstboom met sneeuw. Voeg daarbij een mooie kerstverlichting toe (wit of gekleurd), glanzende of matte kerstballen, en leuke kerstdecoratie voor de rest van je huis.

Besneeuwde kerstbomen of sneeuwende kerstbomen, wat is het verschil?

Besneeuwde kerstbomen zijn bomen met een sneeuweffect. Sneeuwende kerstbomen, zijn kerstbomen waar kunstsneeuw uit de top wordt geblazen, naar beneden dwarrelt, en vervolgens weer opnieuw in de boom omhoog worden geleid. Wil je een sneeuwende kerstboom? Bekijk ons hele assortiment aan sneeuwende kunstkerstbomen!