Kerstbomen

Een kerstboom kopen is niet eenvoudig. Je kunt uit zoveel soorten bomen en kleuren kiezen dat je daar best wat hulp bij kunt gebruiken. Kunstkerstbomen zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. Het grote voordeel is dat ze mooi vol blijven en je geen last hebt van naalduitval. Daarnaast heb je de kunstboom zo opgezet en weer opgeruimd. Het jaar daarna haal je hem gewoon weer tevoorschijn. Ideaal!   

Lees meer
Filteren
Filteren

1-12 van 13

Pagina

1-12 van 13

Pagina

De mooiste kerstboom kopen bij Heuts

De mooiste kerstboom koop je bij Heuts, elk seizoen wel iets te doen! Een kunstkerstboom is bijna niet meer van een echte te onderscheiden. Het grote voordeel is dat ze mooi vol blijven en je geen last hebt van naalduitval. Daarnaast heb je de kunstkerstboom zo opgezet en weer opgeruimd. Het jaar daarna haal je hem gewoon weer tevoorschijn. Ideaal! 

De mooie volle kunstkerstbomen hebben een natuurlijke groene kleur. Verder hebben deze weinig tot geen naalduitval, waardoor je onderhoudsvrij de kerst doorkomt. De kerstbomen bij Heuts zijn eenvoudig in elkaar te zetten middels een insteek-constructie. Wil je de boom ook versieren met kerstballen, kerstverlichting of andere kerstdecoratie? Bestel ze direct mee!

Eindig jouw zoektocht naar de perfecte kunstkerstboom, want hier ben je aan het juiste adres. Heuts staat bekend om de mooiste moderne kerstbomen. We zijn vooral trots op onze zwarte, roze en witte kunstkerstbomen met een bijna-echt sneeuw-effect. Wil je meer weten over onze sneeuwende kunstkerstbomen? Bekijk dan ons assortiment voor sneeuwende kunstkerstbomen.

Het kopen van een kerstboom kan wat vragen met zich meebrengen. Dat begrijpen wij uiteraard! Om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte kunstkerstboom, heeft onze expert Lieke een aantal handige tips en tricks voor jou op een rijtje gezet. Heb je met behulp van onze adviespagina de perfecte kerstboom gevonden? Dan kan het uitzoeken van de kerstversiering beginnen. Versier je kerstboom met sfeervolle kerstverlichting en kerstballen. 

Kleine kerstboom nodig? Bestel nu online!

Heb je niet veel ruimte, bijvoorbeeld omdat je in een appartement woont? Ook dan is een kunstkerstboom de ideale oplossing, deze zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Bestel online je kleine kunstkerstboom bij Heuts, en zet deze week nog je nieuwe kerstboom op. De kleine kunstkerstbomen zijn er in verschillende maten, ze zijn beschikbaar van rond de 40cm tot de 120cm. Ook voor grotere kunstkerstbomen ga je uiteraard naar Heuts, bekijk ons assortiment aan grotere kerstbomen.

Geniet van het winterse gevoel met een besneeuwde kerstboom

Haal het echte winterse gevoel in huis met een besneeuwde kerstboom. Een kerstboom met sneeuw geeft al een gezellig kerstsfeer en heeft weinig versiering nodig. De kerstbomen hebben niet alleen de standaard groene kleur, maar tevens een prachtige witte laag die zorgt voor een sneeuw-effect. Tevens is een besneeuwde nep kerstboom vrij van onderhoud. Bij Heuts vind je een ruim assortiment besneeuwde nep kerstbomen in verschillende maten en uitvoeringen. Bestel je kerstboom eenvoudig online en waan je diezelfde week nog in een winters landschap.

Start de kerststemming met een LED kerstboom van Heuts

Een kunstkerstboom met LED verlichting geef de kamer een huiselijke kerstsfeer. Een kunstkerstboom met verlichting is makkelijk op te zetten en bespaart je de moeite om lampjes in de boom te hangen. Voeg nog een aantal mooie kerstballen toe en jouw kerstboom is klaar! Nog een voordeel met LED kerstbomen: LED-verlichting heeft een lange levensduur, zo heb jij jarenlang plezier hebt van jouw kunstkerstboom met verlichting. 

Welke kunstkerstboom kan ik het beste kopen?

Bij de aanschaf van een kerstboom kun je het beste rekening houden met een aantal factoren, zoals de montage, kleur, materiaal, hoogte en het opbergen ervan. Wil je niet teveel gedoe met opzetten, kies dan voor een kerstboom die je snel kunt opzetten en wellicht al verlichting bevat. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je wilt. Denk bijvoorbeeld eens aan een sneeuwende kerstboom die naast lampjes en versiering ook zijn eigen sneeuw produceert.

 

Ga je voor een degelijke boom die lang mee moet gaan, let dan op de volgende zaken:

  • Kies een naaldvaste boom met takken voorzien van een stalen kern
  • Kies een boom met lange garantie
  • Kies een brandvertragend materiaal met NEN-certificering
  • Kies een boom met een duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Kies een kleur die lang in je interieur past.
  • Een groene boom is geschikt voor elk interieur. Een blauwe boom past niet bij roodtinten.