4-persoons tent

4-persoons tent

4-persoons tenten zijn geschikt om gezellig met je gezin of met je vrienden erop uit te gaan. Bij Heuts bieden we 4 persoons tenten voor verschillende gebruiksmogelijkheden aan. Zo hebben we 4 persoons koepeltenten voor actieve vakanties of festivals. Ook hebben we 4 persoons tunneltenten voor als je een tent met comfort en ruimte zoekt, geschikt voor bijvoorbeeld een langere kampeervakantie. Als je meer behoefte aan privacy hebt, dan kan de 4 persoons vis-a-vis tent een interessante keuze zijn.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-14 van 14

Pagina
  1. Coleman Spruce Falls 4 Vis-a-vis tent
    Onze prijs
    379,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Coleman Galiano 4 Pop-up Tent
    Onze prijs
    119,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-14 van 14

Pagina

Tent kopen 4 personen

4 persoons tenten zijn ideaal voor als je op vakantie gaat met een gezin of vriendengroep van 4 personen. Een 4 persoons tent komt in verschillende maten en uitvoeringen. Op die manier is er altijd wel een tent die geschikt is voor tijdens jouw vakantie. Een 4 persoons koepeltent is bijvoorbeeld geschikt voor een actieve vakantie, waarbij je gaat backpacken of op een trektocht gaat. Ook is deze tent geschikt voor een festival. Een 4 persoons koepeltent is namelijk vaak een lichtgewicht en daarnaast ook erg compact, waardoor je deze zonder enige moeite mee kan dragen. Als je op zoek bent naar een wat ruimere tent en meer comfort voor een langere kampeervakantie, dan kan een 4 persoons tunneltent een interessante keuze zijn. Dit type tent heeft een boogvorm, waardoor de tent geen schuine wanden heeft. Hierdoor heb je meer ruimte in de tent ten opzichte van andere vierpersoons tenten. Als je meer behoefte hebt aan privacy, dan is de 4 persoons vis-a-vis tent een goed alternatief. Deze tent lijkt qua vorm op een tunneltent, maar is in de indeling anders ervan. Bij dit type kampeertent liggen de slaapcabines namelijk tegenover elkaar in plaats van naast elkaar. Tussen de slaapcabines in zit het leefgedeelte van de tent. Dit zorgt voor meer privacy ten opzichte van andere kampeertenten. Zowel de tunneltenten als vis-a-vis tenten hebben vaak stahoogte, waardoor je comfortabel kan staan in de tent. Dit zijn ideale familietenten voor gezinnen of vriendengroepen van 4 personen.

De slaapcabines van de Coleman tenten voor 4 personen beschikken over een ademend polyester doek voor een goede ventilatie. Aangezien polyester over het algemeen niet goed ademt vergeleken met andere materialen, is dit een absoluut pluspunt.

Onderhoud 4-persoons tent

De buitenkant van onze 4-persoonstenten zijn gemaakt van polyester, wat eenvoudig te reinigen is vergeleken met andere materialen. Vaak is warm water met een doek voldoende om de tent schoon te krijgen. Voor een grondigere reiniging, is een HG tentenreiniger een geschikt middel om je tent te reinigen zonder dat waterdichtheid verloren gaat. Wel is het zaak om goed op te letten dat de tent op een stabiele rechte ondergrond wordt geplaatst om schade aan de 4-persoonstent te voorkomen. Bij kleine schade aan de tent hoef je niet direct aan een nieuwe tent te denken, maar kan dit gerepareerd worden door een reparatiekit met transparante tape. Het nadeel van polyester is dat deze minder lang mee gaat dan tenten van andere materialen. Zodra het tentzeil dun en kwetsbaar gaat aanvoelen, is de kampeertent aan vervanging toe.

Voor meer tips en info kun je kijken in onze FAQ en checklist over kamperen.