BBQ's met deksel

Een barbecue met deksel biedt vele voordelen ten opzichte van een barbecue zonder deksel. Ten eerste zorgt het deksel ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden, waardoor het voedsel gelijkmatiger wordt gegaard en sappiger blijft. Daarnaast kan het deksel worden gebruikt als bescherming tegen wind, regen en zelfs insecten. Dit is vooral handig als je buiten wilt koken, maar het weer niet helemaal meewerkt. Bovendien kun je met een barbecue met deksel ook roken en stoven, wat weer een hele nieuwe dimensie toevoegt aan het barbecueën. 

Lees meer
Filteren
Filteren

49-51 van 51

Pagina
  1. BBQ specialist

    Officiële Weber dealer

    Officiële Outdoorchef dealer

49-51 van 51

Pagina

Barbecues met deksel

Bij Heuts hebben we verschillende barbecues met deksel in ons assortiment. Zo hebben we houtskoolbarbecues met een deksel, zoals de populaire Weber Master Touch, maar ook gasbarbecues, zoals de Campingaz 4 Series. Een barbecue met deksel is geschikt voor een breed scala aan gerechten. Van hamburgers tot kip en van groenten tot vis, je kunt het allemaal klaarmaken op een barbecue met deksel. En door het langzamere kookproces dat mogelijk is met een deksel, krijgt voedsel meer smaak en worden de sappen beter behouden. Het resultaat? Heerlijk mals en sappig vlees, perfect gegrilde groenten, en vis die goed gaar zijn.

Als extra accessoires zijn er ook barbecuedragers en hoezen verkrijgbaar. Een barbecuedrager is handig als je de barbecue mee wilt nemen naar een park of strand. Een hoes is handig om je barbecue te beschermen tegen regen en vuil wanneer je hem niet gebruikt. Dit zorgt voor een langere levensduur van je barbecue en bespaart je tijd bij het schoonmaken.

Kortom, een barbecue met deksel is een veelzijdig en handig apparaat voor elke liefhebber van buiten koken. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, er is altijd een barbecue met deksel die past bij jouw wensen en behoeften.