Weber houtskool BBQ

Weber houtskool BBQ's zijn de perfecte keuze voor iedereen die wilt genieten van de authentieke smaak van een traditionele barbecue. Met een Weber houtskool barbecue kun je genieten van sappige steaks, mals gebakken kip, en heerlijke groenten; en dat allemaal met de heerlijk gerookte ssmaak van een Weber houtskoolbarbecue.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-15 van 15

Pagina
  1. BBQ specialist

    Officiële Weber dealer

    Officiële Outdoorchef dealer

13-15 van 15

Pagina

Weber houtskool BBQ modellen

De kleinere Smokey Joe modellen en de Go-Anywhere barbecue zijn erop gemaakt dat deze eenvoudig meegenomen kunnen worden, voor bijvoorbeeld een barbecue in het park. De Weber Kettle en de Performer zijn dan weer gemaakt voor gebruik in de tuin of op het terras, deze zijn eenvoudig verrijdbaar door de wieltjes, echter zijn deze niet praktisch om mee te nemen. Om nog meer uit je houtskool bbq te halen heeft Weber het GBS system ontwikkeld, je haalt het middelste van het rooster weg en plaats daar een GBS accessoires, enkele voorbeelden zijn een poffertjespan, maar ook een pizzasteen of een wok, alles is mogelijk. Variëren tijdens het barbecueën was nog nooit zo eenvoudig!

Houtskool BBQ is favoriet

Weber heeft een variëteit aan houtskool barbecues, voor elke buitenruimte is een geschikte Weber te vinden. Kleine, draagbare versies zijn perfect voor kakmperen, terwijl de grotere Weber modellen zich perfect lenen om een haan te braden, of voor een hele groep hamburgers te grillen. Kies uit een van de verschillende Weber modellen en ga aan de slag deze zomer.

Bij het aanschaffen van een Weber houtskoolbarbecue is het belangrijkk om te letten op extra functionaliteiten, zoals een verstelbare houtskoollade, ventilatieopeningen en werkbladen. Bij Heuts kun je ook gaan voor een Weber houtskoolbarbecue met gereedschapshaakjes, zoals de Weber Performer GBS 57cm. 

De Weber GBS houtskoolbarbecue is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige Weber Houtskoolbarbecue. De meetse houtskoolbarbecues hebben een ingebouwde thermometer en aslade voor het eenvoudig schoonmaken na gebruik.

Met een Weber houtskoolbarbecue heb je controle over het kookproces, zodat je elke keer opnieuw waterdandende gerechten grillt. Gebruik meer kolen om heter te grillen en sneller de hogere temperaturen te bereikken. Plaats de kolen in de daarvoor bestsemde kolenbak. Kook direct boven de kolen, of verplaats het voedsel naar een minder hete plek voor zachtere garing en rokerige smaak.

Of je nu op zoek bent naar een kleine, draagbare houtskoolbarbecue, of wilt gaan voor een groter Weber model met alle toeters en bellen, je kunt altijd voor je Weber houtskoolbarbecue terecht bij Heuts. Met hun gemak, veiligheid, en geweldige kookprestatiess zijn Weber houtskoolbarbecues de beste keuze. Ze zullen dan ook een essentieel onderdeel zijn van je buitenkookroutine.