Salontafel buiten rond

Salontafel buiten rond

Ronde salontafels voor buiten zijn ideaal als aanvulling op een tuin- of loungeset. Op een ronde bijzettafel kun je namelijk snel drankjes en andere spullen kwijt. Daarbij zijn salontafels vaak licht van gewicht waardoor je ze snel kunt verplaatsen van A naar B. Salontafels kunnen hierbij niet enkel voor buiten gebruikt worden, maar ook voor binnen. Zo heb je het hele jaar profijt van de tafel.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-18 van 18

Pagina
  1. Salontafel Buiten Grijs - Ø40
    Onze prijs
    19,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Ambiance Bijzettafel Zwart - Ø35 cm
    Onze prijs
    22,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  4. Ambiance Bijzettafel Zwart - Ø40 cm
    Onze prijs
    27,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  5. Bijzettafel Mat Grijs
    Online tijdelijk niet op voorraad
    Voeg toe aan verlanglijst

13-18 van 18

Pagina

Multifunctioneel

Bijzettafeltjes zijn altijd handig voor buiten, al is het maar om snel wat spullen op te leggen. Daarnaast is een rond bijzettafeltje een prima aanvulling op een lounge- of tuinset. Ronde tafeltjes nemen hierbij minder ruimte in beslag en je kunt ze tijdens de wintermaanden ook voor binnen gebruiken. Tevens zijn er ook ronde salontafels met een koelfunctie waardoor je je biertjes en andere drankjes altijd koel bij de hand hebt.

Bij welke tuinmeubelen kun je ronde salontafels zetten?

Salontafels vormen, zoals hierboven vermeld, een prima aanvulling op een lounge- of tuinset. Andere tuinmeubelen waarbij een salontafel past zijn ligbedden, relaxstoelen en tuinbanken. Dit zijn voornamelijk loungemeubelen waarbij de salontafels dienen als plek om drankjes en andere kleine spullen op te zetten. Verder kun je de kleine tafeltjes gebruiken als voetenbankje met eventueel een kussentje erop.

Uit welke materialen zijn de bijzettafels verkrijgbaar?

Bijzettafels zijn onder andere in kunststof, metaal en aluminium verkrijgbaar. Op de metalen tafeltjes zit in de meeste gevallen een speciale coating op om te voorkomen dat het beschadigd raakt door regen. Kunststof en aluminium zijn van nature al materialen die goed bestand zijn tegen het weer. Verder zijn deze materialen eenvoudig te onderhouden en zijn ze licht van gewicht.