Kunststof tuintafel

Kunststof tuintafel

Op zoek naar een kunststof tuintafel? Dan zit je goed bij Heuts. Kunststof is een onderhoudsvriendelijk materiaal dat tevens een lange levensduur heeft. Ook kan kunststof een regenbui en wat vuil verdragen. Daarmee is een kunststof tuintafel een prima keuze wanneer je voor een duurzame en onderhoudsarme tuintafel gaat.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-16 van 16

Pagina
  1.  Campingtafel Tevere Wit
    Onze prijs
    27,50
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Keter Coolbar, bijzettafel en koelbox in 1
    Onze prijs
    99,00
     Prijs met klantenkaart 89,00
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-16 van 16

Pagina

Kunststof tuintafel kopen

Kunststof biedt vele voordelen voor buitengebruik, zo ook een kunststof tuintafel. Kunststof vriendelijk in onderhoud, eenvoudig schoon te maken en is het licht van gewicht.

Wanneer je een kunststof tuintafel bij Heuts besteld, betaal je als Nederlandse klant vanaf 50 euro geen verzendkosten. Ook betaal je altijd veilig via de bekende betaalwijzen als iDeal, PayPal of met creditcard, of betaal eenvoudig achteraf.

Kunststof tuintafel combineren

Kunststof eettafels zijn prima te combineren met tuinstoelen die een hoge zitting hebben, de zogenoemde dining tuinstoelen. Met zowel een hoge tuintafel als een hoge tuinstoel creëer je snel en makkelijk een eethoek in je tuin. Ook kun je gaan voor een hele dining tuinset, waar je tafel en stoelen in één hebt.

Ga voor een luxe kunststof tuintafel

Een luxe variant van een kunststof tuintafel is een wicker tuintafel. Wicker is een kunststof vlechtwerk dat om het frame van een tuintafel gevlochten is. Dankzij de natuurlijke rotan-look geven wicker tuinmeubelen een exclusieve uitstraling aan je tuin. Net als kunststof is wicker weersbestendig, duurzaam en eenvoudig in onderhoud.

Alternatieven voor plastic tuintafels

Alternatieven voor plastic tuintafels zijn houten en aluminium tuintafels. Aluminium is ook licht van gewicht, duurzaam en dankzij de coating bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hout geeft daarentegen een natuurlijke uitstraling aan je tuin en staat dan ook mee in tuinen met een landelijke uitstraling.

Andere kunststof tuinmeubelen

Naast tuintafels kun je bij Heuts terecht voor een groot online assortiment kunststof tuinmeubelen. Wat dacht je van mooie bijpassende kunststof tuinstoelen? Of van moderne kunststof tuinbergingen, om al je spullen veilig en droog op te bergen?

Ook vind je regelmatig kunststof tuinmeubelen in de aanbieding, waarmee je kunststof tuinmeubelen extra goedkoop in huis haalt.

Heuts tuinmeubelen

Twijfel je over je aankoop of wil je meer te weten komen over een product? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice via 088 - 880 95 00 of vul het serviceformulier in. Wanneer je een bijzettafel of een ander artikel wilt bezichtigen in een filiaal raden we aan om contact op te nemen met klantenservice. Meer tuinmeubelen van Heuts zien? Bekijk ons online tuinmeubel-assortiment en laat je inspireren.