Bijzettafel tuin

Bijzettafel tuin

Op zoek naar een handige bijzettafel voor buiten? Bij Heuts ben je op het juiste adres met een ruim aanbod tuin bijzettafels. Een bijzettafel is geschikt wanneer je spullen kwijt wilt, zoals een drankje of een boek. Onze bijzettafels zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, waardoor er altijd eentje voor jou tussenzit.

Lees meer
Filteren
Filteren

25-32 van 32

Pagina
  1. Keter Coolbar, bijzettafel en koelbox in 1
    Onze prijs
    99,00
     Prijs met klantenkaart 89,00
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Salontafel Buiten Grijs - Ø40
    Onze prijs
    19,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  4. Ambiance Bijzettafel Zwart - Ø35 cm
    Onze prijs
    22,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  5. Ambiance Bijzettafel Zwart - Ø40 cm
    Onze prijs
    27,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Bijzettafel Quatar Loungeset - Grijs
    Onze prijs
    69,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. Bijzettafel Mat Grijs
    Online tijdelijk niet op voorraad
    Voeg toe aan verlanglijst

25-32 van 32

Pagina

Bijzettafel tuin kopen

Bij Heuts vind je een ruim aanbod bijzettafels voor in de tuin. Een bijzettafel is handig wanneer je lekker in de tuin ligt te zonnen en je drinken en andere spullen naast je neer wilt zetten. Ook is een bijzettafel een welkome aanvulling op je loungeset of tuinset. Zeker met een wicker bijzettafel haal je een luxe bijzettafel in huis voor je loungeset.

Bijzettafel buiten naar binnen

Naast het gebruik van een bijzettafel buiten, is een bijzettafel ook binnen te gebruiken. Wanneer de avonden snel afkoelen of tijdens de winter is een bijzettafel prima binnen te gebruiken, zoals in de serre of de veranda. Daarbij zijn wicker bijzettafels licht van gewicht, waarmee je deze zonder rugpijn te krijgen gemakkelijk naar binnen haalt.

Welk materiaal?

Tuin bijzettafels zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals wicker en kunststof. Doordat de kwaliteit van de materialen de laatste jaren sterk verbeterd is, zijn steeds meer materialen toegankelijk geworden voor buitengebruik. Wicker, dat gemaakt is van kunststof, en kunststof zelf zijn van origine al geschikte buitenmaterialen. Dankzij de onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en weersbestendigheid is kunststof een populair materiaal voor buiten.

Metalen, zoals aluminium en staal, zijn voorzien van een speciale poedercoating wanneer deze voor buiten worden gebruikt. Stalen en aluminium bijzettafels gaan hierdoor niet roesten en zijn hierdoor bestand tegen verschillende weersinvloeden.

Bescherming voor je salontafel

Om je salontafel te beschermen, en daarmee ervoor te zorgen dat deze langer meegaat, zijn tuintafelhoezen geschikt. Tuinmeubelhoezen beschermen salontafels en andere tuinmeubels tegen UV-straling, vocht en vuil uit de lucht. Voor de wintermaanden raden we echter aan om je salontafel van buiten naar binnen te halen. Wanneer je de salontafel droog binnen laat staan gedurende de winter, gaat deze langer mee.

Nog meer tuinartikelen

Heuts heeft naast een groot online assortiment tuinmeubelen, ook een groot assortiment andere tuinartikelen. Wat dacht je van een groot en luxe zwembad voor in je tuin? Of van een moderne barbecue voor de echte grillmeister? Ook voor de opberging van je tuinspullen zit je goed bij Heuts. Met een ruim aanbod tuinbergingen vind je altijd wel een passende tuinberging.

Heuts tuinmeubelen

Twijfel je over je aankoop of wil je meer te weten komen over een product? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice via 088 - 880 95 00 of vul het serviceformulier in. Wanneer je een bijzettafel of een ander artikel wilt bezichtigen in een filiaal raden we aan om contact op te nemen met klantenservice. Meer tuinmeubelen van Heuts zien? Bekijk ons online tuinmeubel-assortiment en laat je inspireren.