Loungestoel tuin

Loungestoel tuin

Door middel van een tuin loungestoel creëer je eenvoudig een plekje waar je lekker kunt genieten en tot rust kunt komen. Bij Heuts bieden we onder andere aluminium, kunststof en wicker loungestoelen voor buiten aan. Deze materialen hebben als kenmerk dat ze onderhoudsvriendelijk, licht van gewicht en duurzaam zijn. Bekijk het aanbod en bestel je buiten loungestoel eenvoudig online.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-18 van 18

Pagina
  1. Siesta Lounger Tuinstoel Zwart
    Onze prijs
    Adviesprijs 42,50 39,95
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Keter Troy Adirondack wit - 93 x 80,5 x 96,5
    Onze prijs
    Adviesprijs 129,95 109,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Keter Troy Adirondack grijs - 93 x 80,5 x 96,5
    Onze prijs
    Adviesprijs 129,95 109,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-18 van 18

Pagina

Tuin Loungestoel kopen

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk in je eigen tuin of op je balkon genieten van een loungestoel? Heerlijk zitcomfort in een prachtige loungestoel in de tuin. Erg populair zijn de verstelbare tuinstoelen van aluminium. Zoek je een onderhoudsvriendelijke loungestoel, dan zijn de wicker loungestoelen een perfecte keuze.

Loungestoel en Loungeset

Zodra de eerste voorjaarzonnestralen doorbreken wil je natuurlijk lekker in op je balkon of in de tuin genieten. Als je naast een tuinstoel of loungestoel opzoek bent naar meer tuinmeubilair, kijk dan eens bij onze prachtige loungesets. Naast een of meerdere loungestoelen, bestaat een loungeset ook vaak uit een bijbehorende loungebank en bijzettafel. Wil je graag dineren aan de loungeset? Kijk dan eens bij onze dining loungesets

Lounge tuinstoel assortiment

Tuin loungestoelen zijn er in verschillende soorten en maten. Pak bijvoorbeeld de wicker loungestoelen, die licht van gewicht zijn, onderhoudsvriendelijk en ook nog eens een luxe uitstraling hebben. Bovendien hebben deze tuinstoelen een comfortabele zitting en kunnen ze eenvoudig gecombineerd worden met wicker tuintafels en ander wicker tuinmeubilair.

Naast wicker loungestoelen bieden we ook kunststof en aluminium loungestoelen aan tegen een voordelige prijs.

Onderhoud van buiten loungestoelen

Het onderhoud en buiten loungestoelen is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt is in de loungestoelen. Aluminium, kunststof en wicker zijn relatief eenvoudig in onderhoud. Een emmer met lauw water, groene zeep en een vochtige doek zijn vaak al voldoende om deze materialen schoon te krijgen. Chemische reinigingsmiddelen zijn namelijk te krachtig voor deze materialen en kunnen zelfs averechts werken door het materiaal te beschadigen in plaats van schoon te houden. Tijdens de wintermaanden is het aan te raden om de loungestoelen en andere tuinmeubelen droog en vorstvrij op te bergen.

Loungestoel buiten

Een loungestoel voor buiten combineert het optimale zitcomfort met de ultieme relaxmomenten in de zon. Heerlijk met een drankje erbij van het zonnetje genieten met familie en vrienden. Bovendien zijn de verzendkosten gratis wanneer je een buiten loungestoel van €50 of meer besteld en kun je binnen 14 dagen je bestelling eenvoudig retourneren.

Loungestoel tuin accessoires

Bij de meeste loungestoelen van Heuts worden standaard één of meerdere tuinkussens meegeleverd. We adviseren om deze tuinkussens aan het einde van elke dag op te bergen voor een langere levensduur. Een geschikt artikel om dit op te bergen is een tuinkussenbox. Een tuinkussenbox beschermt je kussens tegen vocht en UV-straling, waardoor de kussens langer meegaan.

Om je hele loungestoel te beschermen zijn tuinstoelhoezen een prima artikel. Tuinstoelhoezen beschermen, net als kussenboxen, de stoel tegen de verschillende invloeden van het weer. We raden echter aan om je tuin loungestoelen gedurende de wintermaanden droog op te bergen binnen. Zo gaan je loungestoelen langer mee en kun jij langer genieten van de stoelen.

Durf te combineren

Loungestoelen kunnen prima gecombineerd worden met andere tuinartikelen. Wat dacht je van een loungestoel met voetenbankje om je beentjes heerlijk te strekken? Voor loungestoelen met een hoge zitting zijn tuin eettafels een uitstekende aanvulling. Hiermee creëer je namelijk een mooie eethoek in je tuin. Ook een salon- en/of bijzettafel mogen niet ontbreken bij je tuinset. Hier kun je snel en makkelijk spullen op kwijt.

Heuts tuinmeubelen

Heb je vragen over Heuts of wil je meer te weten komen over het artikel? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice via nummer 088 - 880 95 00 of via het serviceformulier voor meer info. Ook wanneer je een artikel wilt bezichtigen in een filiaal adviseren we om vooraf contact op te nemen, zodat je zeker weet dat het op voorraad is.