Kunststof tuinstoelen

Kunststof tuinstoelen

Op zoek naar tuinstoelen waar je weinig onderhoud aan hebt? Dan zit je goed bij Heuts met een groot aanbod kunststof tuinstoelen. Naast de onderhoudsvriendelijkheid zijn kunststof tuinstoelen duurzaam en goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. De kunststof tuinstoelen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, waardoor er altijd een geschikte stoel voor jou tussenzit.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-24 van 25

Pagina
  1. Keter Venetia tuinstoel groen - 57 x 58,5 x 92
    Onze prijs
    19,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Komodo Klapstoel - Groen - 44 x 41 x 78
    Onze prijs
    17,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  4. Klapstoel Komodo antraciet
    Onze prijs
    17,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  5. Keter Troy Adirondack wit - 93 x 80,5 x 96,5
    Onze prijs
    Adviesprijs 129,95 109,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Keter Troy Adirondack grijs - 93 x 80,5 x 96,5
    Onze prijs
    Adviesprijs 129,95 109,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-24 van 25

Pagina

Kunststof tuinstoelen kopen

Bij Heuts vind je een ruim aanbod kunststof tuinstoelen, waaronder Allibert tuinstoelen. Bovendien betaal je bij Heuts geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 50 euro. Ook heb je de keuze om je kunststof tuinstoelen gratis af te halen in een van onze 23 afhaalvestigingen. Tot slot betaal je bij Heuts altijd veilig online met o.a. iDeal, PayPal en creditcard, of betaal achteraf via Klarna.

Onderhoud kunststof tuinstoelen

Kunststof is een materiaal dat eenvoudig te onderhouden is. Bovendien komen er niet snel krassen op kunststof en is het ook nog eens slijtvast. Voor het schoonmaken van kunststof tuinstoelen neem je een emmer en vul je deze met lauw water. Neem vervolgens een spons, doekje of een zachte borstel en haal het vuil er makkelijk en snel van af. 

Voor hardnekkige vlekken die niet weggaan kun je groene zeep aan je sopje toevoegen om het vervolgens voorzichtig proberen weg te halen. Spoel de tuinstoelen daarna af met een tuinslang of een emmer schoon water en laat het rustig opdrogen in de zon.

Kunststof tuinstoelen online kopen of afhalen

Tuinstoelen online kopen? Geen probleem bij Heuts! Tuinstoelen liever bekijken in de winkel en meenemen? Ook dit is mogelijk bij een van de vestigingen van Heuts. Wellicht zit er nog een mooie tuinstoel aanbieding voor jou bij! 

Wanneer je een artikel wilt bezichtigen in een vestiging, raden we aan om vooraf te bellen met onze klantenservice via nummer +31 (0)45 522 25 25. Zo weet je zeker dat het betreffende artikel op voorraad is in de winkel.

Ga voor luxe kunststof tuinstoelen

Naast de traditionele kunststof tuinstoelen, vind je bij Heuts een breed aanbod wicker tuinstoelen. Wicker is een kunststof vlechtwerk dat de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen heeft voor buitenmeubelen. Wicker biedt namelijk dezelfde voordelen als kunststof en heeft daarbij een natuurlijke rotan-uitstraling door het vlechtwerk. Het vlechtwerk is om het aluminium frame van de tuinstoelen geweven, waarmee het ook nog eens stevig is.

Kunststof dining tuinstoelen combineren

Kunststof dining tuinstoelen zijn stoelen met een hoge zitting en zijn daarmee geschikt om te gebruiken als eetstoelen. Dining tuinstoelen zijn prima te combineren met tuin eettafels. Deze tuintafels zijn hoger dan de gemiddelde tuintafel en daarmee geschikt om een hapje aan te eten. Bekijk ons ruime aanbod tuintafels en maak je tuinset compleet. Ook kun je ervoor kiezen om voor een complete dining tuinset te gaan.

Accessoires voor je kunststof tuinstoelen

Om de levensduur van kunststof tuinstoelen te verlengen zijn tuinstoelhoezen een perfect beschermingsmiddel. Een tuinstoelhoes beschermt tuinstoelen tegen vocht en UV-straling en zorgt er daarmee voor dat je tuinstoelen langer meegaan. Voor de wintermaanden adviseren we echter om de tuinstoelen binnen op te bergen. Ook hier met als voornaamste reden voor de langere levensduur.

Heuts tuinmeubelen

Heb je nog meer vragen over kunststof tuinstoelen of wil je meer te weten komen over Heuts? Neem via het serviceformulier contact op met onze klantenservice of bel naar 088 - 880 95 00 om een medewerker rechtstreeks te benaderen. Ons complete online aanbod tuinmeubelen vind je op onze tuinmeubel-pagina.