Tuinstoelen grijs

Tuinstoelen grijs

De grijze tuinstoelen nemen toe aan populariteit aangezien ze in elke tuin mooi staan. Hippe wicker tuinstoelen en loungestoelen met een natuurlijke look. Ook aan de kinderen is gedacht met de handige One-2-stay kinderstoel. Dit lichtgewicht kinderstoel is opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-22 van 22

Pagina
  1. Siesta Lounger Grijs/Wit - Textileen
    Onze prijs
    Adviesprijs 42,50 39,95
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  3. Hangstoel "Victoria" Rotan Grijs - Opvouwbaar
    Onze prijs
    229,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. Keter Troy Adirondack grijs - 93 x 80,5 x 96,5
    Onze prijs
    Adviesprijs 129,95 109,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  5. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-22 van 22

Pagina

Tuinstoel grijs kopen

Lekker relaxen in de tuin of genieten van een goed boek? Of gezellig een hapje eten met vrienden of familie? Comfortabele tuinstoelen horen thuis in iedere tuin. In ons assortiment vind je tuinstoelen in verschillende designs, formaten en kleuren. Grijs is een neutrale kleur, hierdoor kunnen grijze tuinstoelen gemakkelijk worden gecombineerd met andere tuinmeubelen. Geef jouw tuin een strakke en moderne uitstraling met een grijze tuinstoel.

Grijze tuinstoel accessoires

Grijze tuinstoelen worden natuurlijk vaak gecombineerd met een grijze tuinstoelkussen. Veel tuinstoelen bij Heuts worden standaard al geleverd met een tuinstoelkussen, maar ook enkele zonder. Bekijk hier ons online aanbod tuinstoelkussens.

Om de levensduur van je tuinkussens te verlengen, raden wij je aan om deze droog op te bergen in een kussenbox. Kussenboxen zijn in verschillende groottes en kleuren te verkrijgen. Let bij de aanschaf van een kussenbox op of de tuinkussens er in passen. Belangrijk is om hierbij te kijken naar de binnenafmeting van een kussenbox, zodat je snel kunt bepalen of je tuinkussens (en eventuele andere tuinartikelen) in de box passen. Let er daarbij op dat veel tuinkussenboxen niet volledig waterdicht zijn. We raden je aan om deze onder een overkapping of iets dergelijks te plaatsen.

Tot slot kun je de grijze tuinstoelen afdekken met een praktische tuinstoelhoes. Ook hiermee verleng je de levensduur van je tuinstoel en tuinstoelkussen. Tuinstoelhoezen beschikken over een coating tegen UV-straling en vocht. We raden aan om je grijze tuinstoelen en toebehoren in de wintermaanden binnen op te bergen. Wanneer je de hele winter een hoes over een tuinmeubel heen laat liggen, ontstaan lelijke (niet-verwijderbare) vochtplekken op het tuinmeubel.

Grijze tuinstoelen van aluminium & wicker

Een groot deel van de grijze tuinstoelen in ons assortiment is gemaakt van aluminium. Aluminium is een sterk materiaal dat veel gebruikt wordt bij het maken van tuinstoelen. Grijze aluminium tuinstoelen onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Bovendien is aluminium licht in gewicht waardoor de tuinstoelen grijs eenvoudig te verplaatsen zijn. 

Ook grijze wicker tuinstoelen zijn weerbestending, dankzij de coating die over wicker tuinmeubelen zit. We adviseren om voor beide materialen geen hogedrukreiniger te gebruiken om ze schoon te maken. De krachtige straal van een drukreiniger kan namelijk ervoor zorgen dat het materiaal beschadigd raakt. Lauw water met zeep is voldoende om beide materialen schoon te maken.

Grijze tuinstoel bestellen

Alle tuinstoelen grijs zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien betaal je voor bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten. Wil je de tuinstoel grijs liever uittesten? Kom dan gezellig naar een van onze vestigingen in Noord-Brabant of Limburg.

Ben je toch op zoek naar een tuinstoel met bijpassende tuintafel? Ga dan voor een van de grijze tuinsets in ons assortiment.