Dining tuinstoel

Dining tuinstoel

Dining tuinstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materiaalsoorten. Onze aluminium- en wicker dining tuinstoelen zijn ideaal om comfortabel aan buiten aan tafel te kunnen eten. Bekijk hier ons aanbod online of kom langs bij een van onze vestigingen om het zitcomfort zelf te ervaren.

Lees meer
Filteren
Filteren

25-29 van 29

Pagina
  1. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  2. Klapstoel Komodo wit
    Online tijdelijk niet op voorraad
    Voeg toe aan verlanglijst

25-29 van 29

Pagina

Wat zijn dining tuinstoelen?

Dining tuinstoelen zijn hoge tuinstoelen die bedoeld zijn om (middels een eettafel) aan te kunnen eten. Tegenwoordig zijn er veel soorten dining tuinstoelen te koop, zoals wicker, kunststof, aluminium en houten stoelen met elk zijn voor- en nadelen. Ook kom je steeds meer trendy kleuren tegen in de assortimenten van tuincentra en is het niet meer het standaard (saaie) zwart, wit of grijs dat tuincentra aanbieden.

Soorten dining tuinstoelen

Naast de stevige aluminium en kunststof eetstoelen voor in de tuin, hebben wij ook wicker dining tuinstoelen in ons assortiment. Het oersterke wicker materiaal wordt rond een alumium frame gevlochten en is hierdoor zeer weersbestendig en ideaal voor buitengebruik. Tuin eetstoelen van aluminium geven een prachtige uitstraling in uw tuin. Al onze dining tuinstoelen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht waardoor het eenvoudig is de tuinstoelen te verplaatsen.

Combineer hoge tuinstoelen met ander tuinmeubilair

Bij hoge tuinstoelen kan er natuurlijk geen buiten eettafel ontbreken om de tuinset compleet te maken. In ons assortiment vindt u kunststof en luxe wicker tuintafels, die makkelijk te combineren zijn met een van onze hoge tuinstoelen. Ben je op zoek naar een complete tuinset? Bekijk dan onze tuinset-pagina om inspiratie op te doen over onze aluminium en wicker tuinsets.

Daarnaast bieden we luxe dining loungesets aan voor wanneer je voor een complete eet-tuinset wilt gaan.

Dining tuinstoel bestellen bij Heuts

Dining tuinstoelen boven de 50 euro worden gratis en snel bij u thuisbezorgd. Daarnaast heeft u bij Heuts 14 dagen bedenktijd om het product kostenloos te retourneren wanneer het product niet helemaal naar wens is. Bekijk het assortiment en laat je inspireren door de tuinstoel-collectie van Heuts.