6-persoons tuinset

6-persoons tuinset
Lekker ontspannen en genieten van de zon op de warme zomerdagen met een 6-persoons tuinset. Tuinsets voor 6 personen zijn door de hoge tafels ideaal om aan te dineren en kunnen bovendien ook 's winters in een veranda gebruikt worden. Zo kunt u het hele jaar genieten van uw tuinset!
Lees meer
Filteren
Filteren

1 product

1 product

6-Persoons tuinset kopen

Een 6-persoons tuinset is perfect om gezellig met je gezin aan te dineren of om in te relaxen. Kies tussen een 6-persoons dining set of een 6-persoons zithoek set en fleur jouw tuin helemaal op. Een dining set is door zijn hoge tafel en hoge stoelen geschikt om gezellig een hapje aan te eten. Daarbij zijn de stoelen voorzien van comfortabele kussens en zijn deze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo vind je voor elke tuin een geschikte 6-persoons tuinset. 

Daarnaast zijn 6-persoons tuinsets geschikt om samen met een groep vrienden te gaan bbq'en. Bovendien zijn de tuinsets ideaal om aan na te tafelen door de comfortabele kussens en de meegeleverde hoge of lage tafel.

Tuinset 6 personen

Een groot voordeel van een tuinset voor 6 personen is dat veel tuinsets ook 's winters gebruikt kunnen worden. Door het relatief compacte formaat van de tuinsets kunnen deze makkelijk onder een overkapping of in een veranda geplaatst worden. Zo kun je ook tijdens de wintermaanden genieten van je 6-persoons tuinset.

Op zoek naar een kleinere tuinset? Bekijk dan ons groot assortiment 4-persoons tuinsets. Ook deze tuinsets zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar.

Tuinset materiaal

Onze tuinsets zijn gemaakt van een stevig wicker materiaal, dat tevens gemakkelijk in onderhoud is. Een doekje gedrenkt in warm water is voldoende om jouw tuinset voor 6 personen schoon te houden. Daarnaast heeft wicker een luxe rotan uitstraling dat ook nog eens weersbestendig is. Door de goede bescherming tegen UV-straling en regeninvloeden, is wicker materiaal een populair materiaal geworden voor tuinmeubelen. Het is niet voor niets dat wicker veel te vinden is in de Nederlandse tuinen.