Opbergbox tuinkussens

Opbergbox tuinkussens

Op zoek naar een snelle en makkelijke manier om tuinkussens op te bergen? Ga voor een praktische tuinkussen opbergbox. Naast het veilig opbergen zijn de tuinkussens ook nog eens goed beschermd tegen vocht en vuil in een kussen opbergbox. Ook kun je een tuin opbergbox gebruiken voor klein tuingereedschap, speelgoed en andere kleine tuinaccessoires.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-22 van 22

Pagina
  1. Maxi Containerbox - 575L
    Onze prijs
    Adviesprijs 199,00 179,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Keter Cortina Opbergbox - 757L
    Onze prijs
    314,99
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Keter Hudson Bench Opbergbank - 227L
    Onze prijs
    199,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  5. Keter Capri Opbergbox - 302L
    Onze prijs
    84,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Keter Cortina Opbergbox - 570L
    Onze prijs
    Adviesprijs 244,95 229,95
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. Keter Java Opbergbox - 870L
    Onze prijs
    Adviesprijs 299,00 269,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  8. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-22 van 22

Pagina

Opbergbox tuinkussens kopen

Met een tuinkussen opbergbox berg je de kussens van je tuinmeubelen veilig en droog op. Bovendien gaan tuinkussens hierdoor langer mee wanneer je ze elke dag opbergt in de opbergbox. Let bij de aanschaf van een tuinkussen opbergbox erop of deze volledig waterdicht is. De opbergboxen van Keter zijn bijvoorbeeld waterbestendig, en daarmee bestendig tegen kleine regenbuien, maar niet volledig waterdicht. We adviseren daarom om opbergboxen die niet volledig waterdicht zijn onder een overkapping of binnen te plaatsen.

Kussen opbergbox

Naast tuinkussens kun je natuurlijk ook andere kussens opbergen in een kussen opbergbox. In de grote opbergboxen kun je bijvoorbeeld pallet- en loungekussens opbergen. De kleine tuin opbergboxen zijn daarentegen geschikt voor zit- of rugkussens. Naast opbergboxen kun je natuurlijk ook tuinmeubelhoezen gebruiken om de volledige tuinmeubelen te beschermen.

Opbergbox tuin

Een tuin opbergbox biedt ook mogelijkheden om andere tuinaccessoires in op te bergen. Wat dacht je van het speelgoed dat door de tuin slingert? Of het klein tuingereedschap dat her en der in de tuin ligt? Met een tuin opbergbox zorg je ervoor dat je tuin weer netjes en geordend uitziet.

Is een opbergbox te klein voor jou? Kijk eens voor een tuinkast, waar je niet alleen méér artikelen mee kunt opbergen, maar ook grotere artikelen.

Andere tuinbergingen

Voor het grote tuingereedschap, zoals grasmaaiers, is een tuinhuis geschikt. Bij Heuts vind je een groot online aanbod van kunststof tuinhuizen. Dankzij de dubbelwandige constructie zijn deze tuinhuisjes volledig waterdicht en bestand tegen hevige weersinvloeden.

Ook behoren kunststof tuinkasten tot ons tuinberging-assortiment. Tuinkasten kunnen gebruikt worden om groter tuingereedschap in op te bergen, maar zien we ook gebruikt worden voor fietsen en containers in op te bergen. Wanneer je naast tuinkussens ook andere tuinspullen wilt opbergen, bieden tuinkasten uitkomst. Opbergboxen zijn hiervoor vaak net te klein, waardoor een tuinkast een goed alternatief biedt.

Heuts tuinmeubelen

Naast opbergboxen biedt Heuts een groot assortiment online tuinmeubelen aan, waaronder:

Heb je hulp nodig bij je aankoop of heb je andere vragen? Bezoek één van onze 14 filialen in Zuidoost-Nederland of neem contact op met onze klantenservice:

Meer informatie over Heuts vind je in onze FAQ. Voor alle bestellingen vanaf 50 euro geldt overigens dat je bestelling gratis thuis wordt bezorgd. Ook heb je de keuze om je bestelling in één van onze 23 afhaalfilialen gratis op te halen. Alle tuin opbergboxen worden bovendien uit eigen voorraad geleverd, waardoor je de opbergbox snel in huis hebt.