Tuinkast voor tuinkussens

Tuinkast voor tuinkussens

Op zoek naar een tuinkast om tuinkussens op te bergen? Bij Heuts vind je een breed aanbod aan tuinkasten voor een scherpe prijs. Bovendien kunnen er naast tuinkussens ook andere tuinartikelen als tuingereedschap en zwembadartikelen worden opgeslagen. Daarbij zijn er zelfs tuinkasten die speciaal voor kliko’s zijn gemaakt, welke je via een ijzeren touw kunt bevestigen aan het deksel van de kliko.

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

 1. Keter Store It Out Ace Opbergbox - 1200L
  Onze prijs
  239,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Maxi Containerbox - 575L
  Onze prijs
  Adviesprijs 199,00 179,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

4 producten

Houdt de tuinkussens droog

Tuinkasten zijn een ideale opbergmogelijkheid om meerdere tuinkussens in op te bergen. Tuinkasten zijn in meerdere maten verkrijgbaar waarmee er altijd een passende tuinkast voor jou bijzit. Een tuinkast is weerbestendig en houdt daarmee tuinkussens en andere artikelen droog. Voor de Keter tuinkasten geldt bovendien dat je de kussens ook nog eens veilig kunt opbergen omdat er een sluitsysteem op zit. Met behulp van een (niet meegeleverd) slot kun je de tuinkast afsluiten zodat alle spullen veilig opgeborgen zijn.

Andere tuinartikelen opbergen

Ook voor tuingereedschap, barbecues en zelfs fietsen kan een opbergkast gebruikt worden om deze spullen veilig en droog op te bergen. Daarnaast zijn er ook speciale kasten gemaakt om kliko’s in op te bergen, waarbij de deksel van de kliko automatisch mee opengaat wanneer je de deksel van de kast opent.

De opbergkasten worden ook vaak gebruikt door mensen met een zwembad in de tuin. Zwembadartikelen zoals een filterpomp, accessoires en speelgoed voor in het zwembad kunnen hier namelijk makkelijk in opgeborgen worden. Dankzij de ventilatiegaten in de kast blijft de lucht tevens goed doorstromen om schimmelvorming te voorkomen. Een tip is wel om alle spullen droog in de tuinkast te leggen om daadwerkelijke schimmelvorming te voorkomen.

Alternatieven om tuinkussens op te bergen

Een geschikt alternatief om tuinkussens op te bergen zijn kussenboxen. Kussenboxen zijn kleiner van stuk, maar vaak speciaal gemaakt om kussens in op te bergen. Ook hier heb je een verschil in grootte variërend van een goede 200 liter tot boxen die richting de 1000 liter gaan.

Voor een kleine tuinset met twee stoelen is een kleine kussenbox bijvoorbeeld voldoende, maar voor een 6-persoons loungeset heb je al snel een groter formaat nodig. Natuurlijk is dit afhankelijk van het aantal kussens dat bij de set aanwezig is.