Keter tuinhuis

Keter tuinhuis

Keter tuinhuizen staan voor kwaliteit. Dankzij het innovatieve kunststof design, zijn Keter tuinhuizen weerbestendig, eenvoudig in onderhoud en duurzaam. Daarbij maakt Keter gebruik van herbruikbare kunststoffen. Keter artikelen worden als bouwpakket afgeleverd, waarna deze middels een eenvoudige instructie gemonteerd kunnen worden.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-20 van 20

Pagina
  1. Keter Oakland 757 Tuinhuis - 223,5 x 229 x 242
    Onze prijs
    Adviesprijs 1.449,00 1.429,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-20 van 20

Pagina

Keter tuinhuis aanbod

Keter tuinhuisjes zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Bij Heuts vind je een breed assortiment aan tuinhuisjes van kwaliteitsmerk Keter. De tuinhuizen zijn ideaal voor het opbergen van onder meer speelgoed, tuingereedschap, zwembadspullen, bbq’s en al het andere wat in de tuin staat. Daarbij ben je bij Keter verzekerd van een ruim garantiebeleid. In de handleiding staat per artikel vermeld wat de exacte garantie is.

Voordelen Keter tuinhuis

Alle artikelen die Keter maakt zijn gemaakt van (recyclebaar) kunststof, wat goed bestand is tegen de verschillende invloeden van het weer zoals UV-straling en regen. Daarbij zijn de daken bestand tegen een bepaalde hoeveelheid sneeuwbelasting. Een ander voordeel van kunststof is het feit dat het weinig onderhoud vergt om het huisje schoon te houden. Daarbij houdt je met een standaard meegeleverd vloerpaneel vuiligheid zoals modder en regenwater buiten de deur.

De tuinhuisjes van Keter worden geleverd als bouwpakket en zijn middels standaard gereedschap eenvoudig in elkaar te zetten. Alle benodigde accessoires, zoals schroeven en bouten, worden uiteraard meegeleverd. Met de meegeleverde handleiding, waarin per stap uitleg gegeven wordt hoe het in elkaar gezet dient te worden, is het monteren een fluitje van een cent.

Naast onderhoudsvriendelijkheid en een makkelijke montage, zijn alle Keter tuinbergingen afsluitbaar met een slot. Zeker bij dure artikelen zoals tuinmachines en fietsen is het wel zo fijn om het tuinhuisje veilig te kunnen afsluiten. Let er wel dat het slot zelf niet wordt meegeleverd.

Keter duurzaamheid

Alle Keter artikelen worden als bouwpakket geleverd wat ruimte bespaart in de transportvoertuigen. Hierdoor hoef je minder voertuigen in te zetten om de artikelen wereldwijd te vervoeren. Daarnaast zijn alle Keter producten 100% recyclebaar waarmee ze een leven lang mee kunnen.

Alternatief voor een tuinhuis

Alternatieven voor het opbergen van spullen in je tuin zijn tuinkasten en kussenboxen. Tuinkasten zijn kleiner van stuk en, afhankelijk van de grootte, geschikt om onder andere kliko’s, fietsen en tuingereedschap in op te bergen. Kussenboxen zijn daarentegen nog kleiner en meer geschikt voor kleine spullen, zoals tuinkussens en speelgoed.