Kussenbox

Kussenbox

Op zoek naar een manier om je tuinkussens en andere tuinspullen te beschermen tegen vuil en vocht? Een tuinkussenbox biedt uitkomst. Dankzij de weersbestendigheid beschermt een kussenbox tuinspullen effectief en zorgt daarmee ervoor dat deze langer mee gaan. De meeste kussenboxen zijn gemaakt van kunststof, waarmee een kussenbox ook nog eens vriendelijk in onderhoud is.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-15 van 15

Pagina
  1. Keter Java Opbergbox - 870L
    Onze prijs
    Adviesprijs 299,00 269,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-15 van 15

Pagina

Kussenbox tuin kopen

Ben je van plan om een kussenbox voor in de tuin aan te schaffen? Dan zit je goed bij Heuts. Met een groot online tuinassortiment kun je bij Heuts terecht voor al jouw tuinartikelen, en dat voor een scherpe prijs.

Bovendien betaal je voor bestellingen vanaf 50 euro geen verzendkosten of heb je de keuze om je bestelling gratis af te halen in één van onze 23 afhaalfilialen. Liever niet online bestellen? Bezoek één van onze 14 filialen in Zuid-Nederland voor een advies op maat.

Keter kussenbox

Keter, dat opgericht is in 1948, staat bekend om haar innovatieve kunststof tuinartikelen. Naast kussenboxen fabriceert Keter tuinkasten, tuinhuisjes, tuinmeubelen en opbergartikelen voor binnen.

Keter kussenboxen staan vooral bekend om het mooie kunststof design. Dit zorgt er onder meer voor dat een Keter kussenbox vriendelijk is in onderhoud. Een emmer lauw water met een doekje zijn in veel gevallen voldoende om de kussenbox weer helemaal schoon te krijgen.

Naast het onderhoudsarme van een Keter kussenbox, is deze ook weersbestendig. Hierdoor kun je een kussenbox van Keter gerust buiten laten staan in de zomer. We adviseren echter wel om een Keter opbergbox op een gelijkmatige ondergrond te plaatsen en het liefst onder een overkapping. De opbergboxen zijn namelijk niet volledig waterdicht, waardoor nog altijd vocht aan de opgeborgen spullen kan komen. Voor de frisse wintermaanden raden we aan om de kussenbox binnen in de garage of schuur op te bergen.

Tuinbox

Een tuinbox is een verzamelnaam voor zowel een kussenbox als een tuinkast en is als het ware opbergbox voor buiten. Een tuinbox is geschikt om kleine tuinartikelen zoals tuingereedschap, speelgoed en ander klein tuingerei in op te bergen, zodat je tuin weer netjes en opgeruimd is.
We raden aan om tuinboxen voor de wintermaanden op een droge plek binnen te zetten voor een langere levensduur. Wanneer je de tuinboxen zomers buiten zet, adviseren we om ze onder een overkapping o.i.d. op een gelijkmatige ondergrond te plaatsen. Doordat de tuinboxen niet geheel waterdicht zijn kan vocht in de box komen bij felle regenbuien.

Het nut van een kussenkist

Kussenkisten zijn ideaal om met name tuinkussens in op te bergen. Op deze manier gaan tuinkussens, zoals loungekussens, palletkussens en tuinstoelkussens, langer mee en kun je hier nog jarenlang van genieten.

Naast tuinkussens biedt een kussenkist nog andere praktische opbergmogelijkheden. Wat dacht je van het opbergen van tuingereedschap of zwembad-kinderspeelgoed? Ook BBQ-accessoires kun je snel en eenvoudig kwijt in een kussenkist.

Op zoek naar meer opbergmogelijkheden? Bekijk deze praktische opbergmogelijkheden:

De voordelen van een kunststof kussenbox

Kunststof heeft als groot voordeel dat het onderhoudsarm is. Even vegen met een doekje, eventueel gedrenkt in lauw water, doet al wonderen. Bovendien zijn de kunststof kussenboxen van Keter duurzaam, waardoor ze jarenlang mee gaan. 

In veel gevallen is kunststof stevig genoeg om hierop te kunnen zitten. Naast de opbergmogelijkheden kun je een kunststof kussenbox omtoveren tot een extra zitplek.

Tot slot zijn de kunststof kussenboxen van Keter afsluitbaar, waardoor je je tuinartikelen ook nog eens veilig op kunt bergen.

Soorten buiten opbergboxen

Opbergboxen voor buiten zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. De kleinste opbergbox is een tuinkussenbox, waar je tuinkussens en klein tuingereedschap in kunt opbergen. Voor een maat groter komen we uit bij de tuinkasten. Hier kun je groot tuingereedschap in kwijt, maar ook kliko’s en fietsen. De grootste maat buiten opbergboxen zijn tuinhuizen, waar je al een snel een groot deel van je tuin in kwijt kunt.

Kussenbox aanbieding

Regelmatig vind je bij Heuts een mooie kussenbox aanbieding. Zo haal je een kwalitatief prima kussenbox voor weinig geld in huis. Bekijk hier alle tuinmeubel-aanbiedingen en haal jouw kussenbox goedkoop in huis!

Alternatief voor een tuinkussenbox

Natuurlijk kun je tuinkussens ook beschermen met een tuinmeubelhoes. Naast de kussens, beschermt een hoes namelijk ook je tuinmeubelen. Voor de wintermaanden raden we echter aan om de tuinmeubelen op een droge plaats binnen op te bergen voor een langere levensduur. Wanneer een hoes de gehele winter over een tuinmeubel ligt, kunnen namelijk lelijke vochtplekken ontstaan die niet meer te verwijderen zijn.

Wanneer je op zoek bent naar een grotere tuinberging, bieden tuinkasten en tuinhuisjes soelaas. Ook deze artikelen zijn gemaakt van Keter, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Tuinassortiment van Heuts

Heuts biedt een divers assortiment van tuinartikelen aan. Wat dacht je van heerlijk relaxen met een luxe zwembad? Of gezellig een avondje bbq’en met familie of vrienden met een moderne BBQ? Daarnaast kun je ook voor de mooiste zonwering-artikelen bij Heuts terecht. Bestel eenvoudig online of bezoek een van onze filialen in Zuid-Nederland.