Fietsenberging

Fietsenberging

Op zoek naar een manier om je fiets veilig en droog op te bergen in je tuin? Ga voor een kunststof tuinkast of tuinhuis van Keter. Deze kunststof fietsenbergingen zijn namelijk uitstekend bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Ook zijn de Keter fietsenbergingen afsluitbaar, waarmee ze ook nog eens veilig in je tuin staan.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-21 van 21

Pagina
  1. Keter Factor 66 Tuinhuis - 195,5 x 178 x 208
    Onze prijs
    Adviesprijs 900,00 869,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Keter Oakland 757 Tuinhuis - 223,5 x 229 x 242
    Onze prijs
    Adviesprijs 1.449,00 1.429,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  4. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-21 van 21

Pagina

Fietsenberging tuin kopen

Wanneer je geen plek hebt in de garage of schuur om een fiets te stallen, bieden speciale fietsenbergingen uitkomst. Heuts biedt een groot online assortiment aan Keter fietsenbergingen aan. Doordat Keter fietsenbergingen afsluitbaar zijn, kunnen ze tevens in de voortuin geplaatst worden. Let erop dat het slot niet meegeleverd wordt bij de aanschaf van een Keter tuinberging.

Fietsenhok in de voortuin

Wanneer je het Keter fietsenhok in de voortuin wilt plaatsen en daarbij een mooi kleurtje wilt geven, ga je voor een Keter berging met duotech-materiaal. Een Keter berging dat voorzien is van duotech kan namelijk overschilderd worden, waardoor je het fietsenhok van jouw favoriete kleurtje kunt voorzien. Zo zorg je ervoor dat het fietsenhok mooi bij de kleuren van je tuin past.

Voordelen kunststof fietsenberging

Kunststof kent vele voordelen, zeker wanneer je het buiten wilt gebruiken. Kunststof is namelijk bestand tegen verschillende weersomstandigheden en is daarnaast vriendelijk in onderhoud. Ook is kunststof van nature een duurzaam materiaal waar je jarenlang plezier van hebt.

Wat onderhoud betreft, is wrijven met een vochtige doek of met een spons voldoende om de kunststof fietsenberging weer te laten stralen. Voeg eventueel wat groene zeep toe voor de hardnekkige vlekken. We raden niet aan om een hogedrukreiniger te gebruiken, omdat deze het materiaal te zeer aantast.

Motorschuur

Voor het stallen van een motor, kun je een tuinhuis omtoveren tot motorschuur. Dankzij de dubbelwandige constructie en het stevige dak van Keter tuinhuizen staat jouw motor altijd droog opgeborgen. Keter tuinhuizen zijn bovendien altijd afsluitbaar, waarmee je motor ook veilig opgeborgen staat. Het slot wordt overigens niet meegeleverd bij Keter tuinbergingen.

Ook e-bikes, scootmobielen, scooters, brommers en andere tweewielers zijn veilig en droog op te bergen in een luxe Keter fietsenberging. We raden wel aan om vooraf de maten van de op te bergen spullen op te meten om er zeker van de te zijn dat ze in de schuur passen.

Goedkope fietsenberging

Regelmatig vind je bij Heuts een fietsenberging in de aanbieding, waardoor je de fietsenberging goedkoop in huis haalt. Onze actuele aanbiedingen vind je tussen onze tuinmeubel-aanbiedingen.

Heuts tuinmeubelen

Naast tuin fietsenbergingen biedt Heuts een groot assortiment online tuinmeubelen aan, waaronder:

Heb je hulp nodig bij je aankoop of heb je andere vragen? Bezoek één van onze 14 filialen in Zuidoost-Nederland of neem contact op met onze klantenservice:

Meer informatie over Heuts vind je in onze FAQ. Voor alle bestellingen vanaf 50 euro geldt overigens dat je bestelling gratis thuis wordt bezorgd. Ook heb je de keuze om je bestelling in één van onze 23 afhaalfilialen gratis op te halen. Alle fietsenbergingen worden bovendien uit eigen voorraad geleverd, waardoor je de berging snel in huis hebt.