Keter Rosalie

Met de tuinmeubelen uit de Keter Rosalie-serie zit je de hele zomer goed. De Keter Rosalie tuinmeubelen zijn verkrijgbaar als lounge- en tuinset, waarmee je een ruime keuze hebt. Dankzij het fraaie wicker vlechtwerk in de Rosalie-sets haal je bovendien een onderhoudsarm tuinmeubel in huis.

Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Keter Rosalie Hoek Loungeset - 5-persoons
  Onze prijs
  319,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Keter "Rosalie" Hoek Loungeset - Wicker
  Onze prijs
  379,99
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Keter "Rosalie" Balkonset 2-Persoons
  Onze prijs
  189,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

5 producten

Keter Rosalie lijn

Keter heeft met de Rosalie modellen tuinmeubelen ontwikkeld die het gehele jaar door buiten kunnen blijven staan. Dankzij het innovatieve (recyclebare) kunststof design zijn de Rosalie sets goed bestand tegen regen en verkleuren ze niet door UV-straling. Verder heeft kunststof als groot voordeel dat het lang meegaat en dat het licht van gewicht is. Zo zijn de Rosalie lounge- en tuinsets ook niet zwaar en daarmee eenvoudig te verplaatsen.

Uit welke sets bestaan de Rosalie-modellen?

De modellen uit de Keter Rosalie sets worden als loungeset en tuinset geproduceerd. Wat de loungesets betreft heb je de keuze uit hoek loungesets en stoel-bank loungesets. De hoeksets zijn verkrijgbaar als 5-persoons uitvoering en als 6-persoons uitvoering. Verder is Rosalie verkrijgbaar als stoel-bank set met één bank, twee stoelen en een tafel waarbij je de keuze hebt in zowel een 4- als 5-persoons set. Tot slot kun je, voor wanneer je een kleine tuin of balkon hebt, ook gaan voor de balkonset van de Rosalie.