Houten tuinmeubelen

Tuinmeubelen van hout geven een authentieke uitstraling aan je tuin. Zeker in kleurrijke tuinen komt de houten look van de tuinset uitstekend tot zijn recht. Daarbij vormen sierlijke kussens en tuindecoratie-artikelen een mooie aanvulling op houten tuinmeubelen.
Lees meer
Filteren
Filteren

13-15 van 15

Pagina
  1. Palletbank met armleuning - 2-persoons - greywash
    Onze prijs
    Adviesprijs 139,00 129,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

13-15 van 15

Pagina

Houten tuinmeubelen kopen

Creëer een natuurlijke look in je tuin met houten tuinmeubelen van Heuts. Tuinmeubelen van hout geven je tuin een stijlvolle en moderne uitstraling, zeker wanneer je ook nog eens veel groen in je tuin hebt. Wanneer je voor houten tuinmeubelen kiest, kies je tevens voor duurzaamheid. We bieden onder andere houten tuinmeubelen aan van het milieubewuste merk Ecofurn, dat zijn hout op een milieuverantwoordelijke wijze kapt in de bossen van de Baltische Staten en Scandinavië. Meer informatie over de werkwijze van Ecofurn vind je hier.

Houten tuinmeubelen onderhoud

Houten tuinmeubelen zijn iets lastiger in onderhoud dan tuinmeubelen van wicker en tuinmeubelen van aluminium. Maak je houten tuinmeubelen eerst schoon met een vochtige doek gedrenkt in een sopje om de eerste vuile plekken te verwijderen. Voor de hardnekkigere vlekken kun je het best een borstel nemen en houtreiniger nemen, zodat het tuinmeubel weer helemaal schoon is. Gebruik in ieder geval geen hogedrukreiniger! Dit tast het hout namelijk te erg aan, waardoor je het kunt beschadigen. 

Nadat je het hout helemaal gereinigd hebt en het opgedroogd (duurt minstens 24 uur) is, wrijf je het hout in met olie zodat je tuinmeubelen er weer tip en top uitzien!