Slimme Verlichting

Bedien je slimme verlichting eenvoudig met je smartphone via een app of spraak gestuurd via Google Assistant, Amazon Alexa of een ander platform. Bij de aanschaf van slimme lampen is het raadzaam om op de frequentie te letten waarop deze communiceren met je smartphone. Wanneer de smart verlichting een andere frequentie heeft dan 2,4 GHz, dient een aparte hub van het betreffende merk aangeschaft te worden. Slimme apparaten die compatible zijn met Google Assistant zijn, na koppeling met de fabrikanten-app, te bedienen met de Google Home app.

Bij slimme lampen die op de 2,4 GHz-band werken, zijn er 2 mogelijkheden: ze kunnen via het lokale WiFi-thuisnetwerk bediend worden, zoals Caliber, of ze hebben een aparte bridge nodig, zoals de Philips Hue. De bridge wordt via een kabel op de router aangesloten en laat je slimme apparaten communiceren met je smartphone-app. Op de productpagina’s staat vermeld of je een bridge nodig hebt om je slimme verlichting te besturen.

Lees meer
Filteren

13-15 van 15

Pagina
  1. Caliber HWL5201 Slimme Verlichting
    Onze prijs
    Adviesprijs 24,95 12,50
    Jouw korting
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Smartwares Dimbare Kleurlamp + Afstandsbediening - 10.101.51
    Onze prijs
    Adviesprijs 69,95 34,99
    Jouw korting
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Smartwares Dimbare LED Lamp Wit - 10.051.52
    Onze prijs
    Adviesprijs 24,95 12,50
    Jouw korting
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst

13-15 van 15

Pagina

Voordelen smart verlichting

Het installeren van slimme verlichting biedt veel voordelen, zoals alles bedienen via één simpele app. Wanneer je thuis vergeten bent om het licht uit te zetten wanneer je naar je werk gaat, kun je deze alsnog via je smartphone uitzetten. Naast het feit dat dit heel handig is, is het ook nog eens goed voor je energierekening. Je slimme lampen zullen nu immers niet de hele dag aanstaan.

Daarnaast kun je de lampen met je eigen stem bedienen via Google Assistant, Amazon Alexa of een andere spraak-assistent. Zo kun je tegen je lampen zeggen dat ze uit of aan moeten gaan of, wanneer deze optie mogelijk is, te dimmen.

Ook handig: stel een timer in voor wanneer je gaat werken en weer thuiskomt, of baseer het op zonsopgang en zonsondergang. In combinatie met het feit dat alle slimme lampen LED-lampen zijn, bespaart dit ook weer op je energierekening.

In ons assortiment hebben we verschillende uitvoeringen van smart verlichting, zoals startersets, losse lampen met verschillende fittingen en merken als Caliber en Smartwares.