WOOOD tafels

De tafels van het Nederlandse WOOOD zijn karakteristiek en eigentijds. WOOOD heeft een uitgebreide collectie bijzettafels en eettafels duurzaam en van goede kwaliteit.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-24 van 26

Pagina

13-24 van 26

Pagina

WOOOD tafel kopen

De tafels van WOOOD zijn niet alleen stijlvol, maar ze zijn ook stevig en duurzaam. De houten tafels worden hoofdzakelijk gemaakt met massief grenen en eikenhout. Dit hout is FSC gecertificeerd en afkomstig uit bossen waar op een duurzame wijze met het hout wordt omgegaan. 

Bij Heuts vind je een ruim assortiment WOOOD houten en metalen bijzettafels. Deze tafels zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook invloed op de sfeer van je woning. Ben je op zoek naar mooie houten bijzettafels in verschillende formaten? Dan kunnen de WOOOD Mesa tafels interessant zijn. Ook hebben wij WOOOD Sasha bijzettafels in verschillende kleuren in ons assortiment. De metalen bijzettafels van WOOOD zijn beschikbaar in de modellen Ivar, Fer en Suus. 

Op zoek naar een ronde houten eettafel van WOOOD? Bekijk dan onze collectie eettafels van WOOOD. De eettafel Vic is gemaakt van teakhout en biedt plaats voor 4 tot 5 personen. Liever een iets ruimere eettafel? Dan kan de WOOOD Rhonda eettafel interessant zijn. Deze tafel is gemaakt van massief eikenhout en in een neutrale en zwarte kleur verkrijgbaar. Deze tafel biedt plaats voor 4 tot 6 personen.