Relaxfauteuil

Relaxfauteuil

Een relaxfauteuil is een fijne toevoeging aan ieder huis en helpt je heerlijk ontspannen na een lange en drukke dag. Je kan hier helemaal tot rust komen in deze luie stoel en het is een leuke aanvulling op het interieur. Bij Heuts vind je verschillende relaxfauteuils met diverse opties.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Relaxfauteuil kopen

Een relaxfauteuil verschilt met een normale fauteuil omdat het vaak verstelbaar is, waardoor je altijd comfortabel kan zitten. Wij raden je aan bij het aanschaffen van een relaxstoel om te letten op het materiaal, het formaat en de verschillende standen die mogelijk zijn. Onze relaxfauteuils zijn namelijk met verschillende functies verkrijgbaar.

Soorten relaxfauteuils

Als je op zoek bent naar een lekker luie stoel dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal opties. Relaxfauteuils hebben namelijk verschillende functies beschikbaar voor een optimaal zitcomfort. 

De meest eenvoudige relaxfauteuils zijn handmatig verstelbaar. Als je iets meer luxe wilt, en via een afstandsbediening de stand wil bepalen, is er ook de keuze voor een elektrisch verstelbare relaxfauteuil. Heb je moeite met opstaan uit de stoel? Dan is een sta op stoel een goede oplossing. Deze stoelen kunnen namelijk automatisch naar voren kantelen, waardoor je makkelijk uit de stoel op kan staan. Sommige relaxfauteuils zijn ook draaibaar, waardoor je gemakkelijk elke gewenste kant op kan draaien. 

Onze relaxstoelen zijn in de kleuren beige, grijs en zwart verkrijgbaar. Van deze kleuren zijn zowel donkere als lichte tinten beschikbaar, zodat er bij elke interieurstijl wel een relaxfauteuil past.

Stoffen of leren relaxfauteuil?

Heuts biedt zowel stoffen als leren relaxfauteuils aan, zo kan je kiezen voor een relaxstoel die bij jouw interieur en wensen past. Een stoffen relaxfauteuil zit prettig en geeft een warme uitstraling aan jouw interieur. Leren relaxstoelen zijn stevig en gaan lang mee. Tevens zijn ze makkelijk schoon te maken.

Fauteuils of draaifauteuils als alternatief

Heb je liever een comfortabele stoel maar zonder alle extra functies? Dan is een comfortabele fauteuil of een draaifauteuil een goed alternatief. Een normale fauteuil is een luie stoel die net zo comfortabel zit als een bank zonder alle extra functies van een relaxfauteuil. Deze stoel is geschikt om bijvoorbeeld bij de bank te plaatsen voor extra zitplaatsen. Een draaifauteuil biedt dezelfde comfort als een normale fauteuil, maar is daarnaast ook draaibaar, waardoor je gemakkelijk elke kant op kan draaien.