Luchtbed met ingebouwde pomp

Ben je op zoek naar ultiem gemak en comfort tijdens het kamperen of logeren bij vrienden? Dan is een luchtbed met ingebouwde pomp de perfecte keuze. Met slechts een druk op de knop blaast het luchtbed zichzelf vol met lucht. En ook na gebruik zorgt de ingebouwde pomp ervoor dat het luchtbed gemakkelijk leeg gelaten wordt. Bekijk ons assortiment zelfopblaasbare luchtbedden en geniet van een goede nachtrust.

Lees meer
Filteren
Filteren

25-36 van 37

Pagina
  1. Intex Pillow Rest MidRise Twin 1 persoons luchtbed
    Onze prijs
    Adviesprijs 38,95 29,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Intex Pillow Rest MidRise Queen 2 persoons luchtbed
    Onze prijs
    Adviesprijs 56,00 42,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Intex PremAire I Queen 2 persoons luchtbed
    Onze prijs
    Adviesprijs 129,00 94,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. Officiële Intex & Bestway Dealer

    Scherp geprijsd

  5. Intex PremAire Twin 1 persoons luchtbed
    Onze prijs
    Adviesprijs 99,95 78,50
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Intex PremAire II Elevated Queen 2 persoons luchtbed
    Onze prijs
    Adviesprijs 140,00 116,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. Intex Premaire I Elevated Full 2 persoons luchtbed
    Onze prijs
    Adviesprijs 109,95 89,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  8. Bestway AlwayzAire Queen 2-persoons luchtbed
    Onze prijs
    95,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  9. Bestway Tritech Queen 2-persoons luchtbed
    Onze prijs
    66,95
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

25-36 van 37

Pagina

Waarom een zelfopblaasbaar luchtbed kopen?

Een luchtbed met ingebouwde pomp biedt een snelle en moeiteloze manier om je luchtbed op te blazen. Met één druk op de knop wordt het ingebouwde pompsysteem geactiveerd en begint het bed automatisch op te blazen. Dit bespaart je kostbare tijd en energie, zodat je sneller kunt genieten van een comfortabele slaapplaats.

Dankzij de ingebouwde pomp is het ook eenvoudig om de stevigheid van het luchtbed aan te passen. Met een handige schakelaar kun je de luchttoevoer regelen en het bed precies opblazen zoals jij wilt. Of je nu de voorkeur geeft aan een steviger bed of liever een zachter oppervlak hebt om op te slapen, met een luchtbed met elektrische pomp kun je het naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen.

Een ander voordeel van een zelfopblaasbaar luchtbed; Deze bedden zijn vaak compact op te bergen en gemakkelijk mee te nemen op reis. Ze zijn ideaal voor kampeeravonturen, vakanties of logeerpartijen. Daarnaast hoef je bij een luchtbed het ingebouwde pompsysteem je nooit zorgen te maken over het vergeten van een pomp of het verliezen van onderdelen.

Daarentegen heb je we altijd toegang nodig tot een stroomvoorziening. Het is gelukkig wel mogelijk om het luchtbed met de hand op te blazen. In principe kun je bijna alle handpompen gebruiken om je luchtbed met ingebouwde motorpomp op te blazen. Sluit het mondstuk van de handpomp of voetpomp aan op het ventiel van de motorpomp en blaas het luchtbed op. Zo kun je overal het luchtbed gebruiken!

Ruim assortiment luchtbedden met ingebouwde pomp

Deze luchtbedden zelfopblaasbaar  zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder een 1 persoons luchtbed met ingebouwde pomp en een 2 persoons luchtbed met ingebouwde pomp. Of je nu alleen slaapt of met een partner, er is altijd een luchtbed met ingebouwde pomp die perfect bij jou past. 

Daarnaast heb je de keuze uit diverse merken, namelijk: Intex luchtbed met ingebouwde pomp of een Bestway luchtbed met ingebouwde pomp.

De Intex zelfopblaasbare luchtbedden zijn verdeeld in vijf lijnen: Dura-Beam Standaard, Dura-Beam Plus, Dura-Beam Deluxe, PremAire Series en de Multi-Use Series. Het meest-verkochte Intex luchtbed met elektrische pomp is de Intex Ultra Plush serie. Deze serie is voorzien van Dura-Beam technologie, waardoor het luchtbed extra stabiliteit, comfort en ondersteuning biedt. Dankzij de pomp is het luchtbed snel klaar voor gebruik.

De Bestway zelfopblaasbare luchtbedden zijn verdeeld in drie lijnen: de Tritech, Fortech en Alwayzaire serie. Dankzij het diverse aanbod in lengtes, breedtes en hoogte, is er altijd wel een Bestway luchtbed geschikt voor jou. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen zoals PVC, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en lang meegaan.

Luchtbed met ingebouwde pomp online bestellen

Kortom, een luchtbed met ingebouwde pomp biedt het ultieme gemak en comfort voor jouw slaapbehoeften. Het snelle en moeiteloze opblaasproces, de aanpasbare stevigheid en de draagbaarheid maken het de ideale keuze voor kampeerders en reizigers. Investeer in een luchtbed met ingebouwde pomp en ervaar het ultieme slaapcomfort, waar je ook bent!

Wil jij een luchtbed met ingebouwde pomp kopen, maar heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.