Kerstballen

Ga jij voor kerstballen in één kleur of juist verschillende kleuren kerstballen? Wat je ook kiest, kerstballen geven de perfecte kerstsfeer in jouw huis. Grote of kleine kerstballen, mat of glanzend, glas of kunststof. Ze zijn niet alleen mooi in de kerstboom, maar ze staan ook prachtig op een decoratieplateau gecombineerd met kaarsen, onder een stolp of in een vaas.

Lees meer
Filteren

25-36 van 50

Pagina

25-36 van 50

Pagina

Kerstballen kopen

Er zijn allerlei soorten, maten en kleuren kerstballen. Met zo veel opties kun jij eenvoudig jouw eigen unieke kerstboom creëren. Gaat jouw voorkeur uit naar klassieke kerstversiering? Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld gouden, zilveren en rode ballen. Combineer het met kerstslingers en kerstverlichting en jouw kerstboom is klaar. Ga je liever voor een meer moderne interpretatie van de kerstboom? Ook daarvoor hebben wij een ruim assortiment kerstballen. Tip: Onze expert Lieke adviseert 80 kerstballen voor een boom van 2,3 meter.

Natuurlijk zijn kerstballen niet alleen mooi in de boom. Ze staan ook prachtig op een decoratieplateau gecombineerd met kaarsen, onder een stolp of in een vaas. Wij helpen je graag op weg met de kerstsfeer in huis te halen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment kerstdecoratie en creëer je eigen kerstwereld.

Glazen kerstballen

Ben je opzoek naar glazen kerstballen? Dan ben je bij Heuts aan het juiste adres. Glazen kerstballen geven een luxe en nostalgische uitstraling. Voor glazen pieken kunt u ook bij ons terecht. Combineer kleuren, materialen en stijlen en maak jouw eigen unieke kerstboom.

Plastic kerstballen

Plastic kerstballen zijn uitermate geschikt wanneer je jonge kinderen of huisdieren hebt. Natuurlijk zijn plastic kerstballen ook fijn wanneer je zelf een beetje onhandig bent. Onze plastic kerstballen zijn gemaakt van hard kunststof, hierdoor kunnen de kerstballen tegen een stootje. De plastic kerstballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Kerstballen sets

Ga jij voor gemakkelijk, ga dan voor een van onze kerstballen sets. Deze prachtige kerstballen zijn alvast voor jou samengesteld, zodat jij jouw kerstboom eenvoudig kunt versieren. De kerstballen worden geleverd in een handige doos, zo kun jij jouw kerstballen set veilig opbergen en volgend jaar weer opnieuw gebruiken.