Tunneltent

Tunneltent

Een tunneltent is geschikt voor het kamperen met een groter gezelschap. Ook zijn deze kampeertenten ruimer van binnen waardoor ze meer plaats in beslag nemen, zowel bij het vervoeren als op de staanplaats. De tunnelvorm van de tent wordt gecreëerd door het gebruik van boogstokken die parallel achter elkaar worden geplaatst, waardoor er zogenaamde bogen ontstaan.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-20 van 20

Pagina
  1. Coleman Vail 6L Tunneltent
    Onze prijs
    599,00
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  2. Bestway Pavillo Family Dome 4 Tunneltent
    Onze prijs
    Adviesprijs 179,00 129,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  3. Pure Garden & Living Festival 3 Tunneltent
    Onze prijs
    69,95
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst
  4. Online kampeerwinkel

    14 dagen zichttermijn

  5. Pure Garden & Living Family 4 Tunneltent
    Onze prijs
    99,00
    Bezorging 1-2 werkdagen
    Voeg toe aan verlanglijst
  6. Coleman Cortes 2 Blue Tunneltent
    Onze prijs
    Adviesprijs 124,99 89,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst
  7. Coleman Cortes 3 Blue Tunneltent
    Onze prijs
    Adviesprijs 150,00 109,00
    Jouw korting
    Vandaag verzonden
    Voeg toe aan verlanglijst

13-20 van 20

Pagina

Tunneltent kopen

Tunneltenten zijn populair bij mensen die met het gezin op vakantie gaan. Deze tenten zijn hoog en ruim van binnen, waardoor je comfortabel kan kamperen. Heuts biedt tunneltenten voor 2 tot 6 personen in verschillende formaten aan. De 2 persoons tunneltent is ideaal om samen met je partner te kamperen. De grote tunneltenten zijn ideaal om te gebruiken om met familie of vrienden te kamperen. Een tunneltent is snel en eenvoudig op te zetten en af te breken, ook door een persoon. Hierdoor kan dit type tent goed gebruikt worden bij het rondreizen.

De waterkolom van de tunneltenten is minimaal 2000 mm waarmee deze geclassificeerd worden als waterdicht, wat het geval is bij een minimale waterkolom van 800 mm. Meer informatie hierover vind je in onze kampeer FAQ. Onze tunneltenten zijn gemaakt van polyester met een PU-coating en de Coleman tunneltenten zijn voorzien van getapete naden voor extra waterdichtheid. De slaapruimtes van de Coleman tenten zijn voorzien van een ademend polyester, aangezien polyester over het algemeen slecht ademt vergeleken met andere materialen als nylon en katoen. Door deze verbeterde ventilatie heb je minder last van de warme zomernachten. Een bijkomend voordeel van polyester is dat het geen water/vocht absorbeert waardoor schimmelvorming zelden voorkomt. 

Onderhoud tunneltent

Onze tunneltenten zijn gemaakt van polyester, wat relatief eenvoudig schoon te maken is. Een doek met warm water is in veel gevallen voldoende om je tent weer helemaal schoon te krijgen. Voor een grondigere reiniging kun je de HG tentenreiniger gebruiken. Tevens is polyester eenvoudig in onderhoud. Bij (lichte) schade aan de tunneltent, is een speciale reparatietape ideaal om je tent weer waterdicht te krijgen. Gebruik deze tape niet als je tent als krantenpapier aanvoelt, dan is deze namelijk kwetsbaar en versleten. Bekijk onze kampeerchecklist om zeker te weten dat je niks vergeet als je op kampeervakantie gaat.