3 persoons tent

3 persoons tent

Bij Heuts bieden we 3 persoons tenten voor verschillende gebruiksmogelijkheden aan. Zo hebben we 3 persoons koepeltenten voor actieve vakanties of festivals. Ook hebben we 3 persoons tunneltenten voor als je een tent met comfort en ruimte zoekt, geschikt voor bijvoorbeeld een langere kampeervakantie.

Lees meer
Filteren
Filteren

13-14 van 14

Pagina

13-14 van 14

Pagina

3-persoons tent kopen

3 persoons tenten zijn ideaal voor als je op vakantie gaat met een gezin van 3 personen. Je kan dit type tent ook gebruiken met 2 personen, waardoor je iets meer ruimte hebt ten opzichte van een 2 persoons tent voor bijvoorbeeld bagage. Een 3 persoons tent komt in verschillende maten en uitvoeringen. Op die manier is er altijd wel een tent die geschikt is voor tijdens jouw vakantie. Een 3 persoons koepeltent is bijvoorbeeld erg geschikt voor een actieve vakantie, waarbij je gaat backpacken of op een trektocht gaat. Ook is deze tent geschikt voor een festival. Een 3 persoons koepeltent is namelijk vaak een lichtgewicht en daarnaast ook erg compact, waardoor je deze zonder enige moeite mee kan dragen. Als je op zoek bent naar een wat ruimere tent en meer comfort voor een langere kampeervakantie, dan kan een 3 persoons tunneltent een interessante keuze zijn. Dit type tent heeft een boogvorm, waardoor de tent geen schuine wanden heeft. Hierdoor heb je meer ruimte in de tent ten opzichte van andere driepersoons tenten.

De slaapcabines van de Coleman tenten voor 3 personen beschikken over een ademend polyester doek voor een goede ventilatie. Aangezien polyester over het algemeen niet goed ademt vergeleken met andere materialen, is dit een absoluut pluspunt. Het nadeel van polyester is dat deze minder lang meegaat vergeleken met nylon of katoen, maar dit is ook terug te zien aan de prijs.

Onderhoud van een tent voor 3 personen

Onze driepersoons tenten hebben een polyester doek met een PU-coating voor een langere levensduur en een betere UV-bestendigheid. Een voordeel van polyester is dat het gemakkelijk in onderhoud is. Vaak is warm water met een doek genoeg om je 3 persoons tent weer schoon te krijgen. Polyester absorbeert geen water, waardoor het schimmelvorming tegen gaat. Alle driepersoons tenten in ons assortiment hebben een waterkolom van minimaal 2000 mm, waarmee ze geclassificeerd worden als waterdicht. De waterkolom geeft aan hoeveel water een doek van een tent aankan voordat het gaat lekken.

Voor meer tips en info kun je kijken in onze FAQ en checklist over kamperen.