Draadloze speakers

1 product

 1. Draagbare speaker
  Onze prijs
  Normale prijs  12,00 Speciale prijs  4,95
  Jouw korting
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst

1 product

Draadloze speakers kopen

Draadloze speakers zijn luidsprekers die je kunt gebruiken wanneer je muziek vanaf een mobiel apparaat wilt afspelen, bijvoorbeeld via Bluetooth. Met deze draadloze speakers kun je naar je favoriete muziek luisteren, waar je ook bent. Zeker met de compacte speakers van JBL wordt het een eitje om op iedere plek jouw favoriete muziek te luisteren. Deze lichtgewicht speakers kun je namelijk heel gemakkelijk meenemen.


Bluetooth speakers 

In het assortiment van Heuts vind je een groot aantal luidsprekers die gemakkelijk en snel met Bluetooth te verbinden zijn. Zo vind je bij Heuts speakers van de merken JBL en Caliber, kwalitatief hoogwaardige Bluetooth speakers voor een scherpe prijs. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een draadloze speaker?

Allereerst is het van belang dat de wireless speaker eenvoudig muziek afspeelt vanaf jouw laptop of smartphone. Maar er zijn natuurlijk nog andere zaken die van belang zijn bij het kopen van een speaker. Zo is het vermogen, uitgedrukt in Watt, van een draadloze speaker belangrijk voor het volume. Een speaker van 11W kan bijvoorbeeld rond de 100db produceren.


Daarnaast speelt de accuduur een belangrijke rol. Zo staat de JBL Charge 3 bekend om de lange accuduur. Door de krachtige accu kan deze speaker van JBL ruim 20 uur mee. Ten slotte is het ook leuk dat je naast je eigen muziek, ook lekker naar de radio kunt luisteren. De Caliber HPG410BT bijvoorbeeld bevat deze functie.