Fiets met lage instap

Fietsen met een lage instap worden gezien als de perfecte seniorenfiets. Het is zeer veilig om op te stappen en zijn ook comfortabel om mee te fietsen. Het frame is gebouwd zodat iedereen makkelijk op de fiets kan stappen. 

Lees meer
Filteren
Filteren

7 producten

7 producten

Fiets met lage instap kopen?

Fietsen is een activiteit voor jong en oud en zal dus ook voor iedereen zo goed mogelijk geschikt moeten zijn. Vind je het lastig om op de fiets te stappen of ondervind je problemen met je evenwicht? Dan is een fiets met lage instap perfect. Hierdoor is opstappen makkelijker en kan je nog veel kilometers maken met de fiets. 

Daarnaast is een fiets met lage instap een stuk veiliger voor je. Je bent namelijk sneller met het afstappen met je voeten bij de grond. Hierdoor ondersteun je jezelf sneller en raak je minder snel uit balans, de kans dat je valt is dus gelukkig een stuk kleiner. 

Fietsen met een lage instap hebben we zowel in uitvoeringen van vouwfietsen als stadsfietsen. Iedere fiets heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar met een lage instap zijn ze allemaal veilig en comfortabel. 

Elektrische fiets met lage instap

Nog meer comfort nodig? Heuts heeft ook elektrische fietsen met lage instap met deze fietsen ben je nog sneller op de gewenste locatie en fiets je ook een stuk comfortabeler. Trappen kost een stuk minder inspanning, en daardoor kan je langere afstanden afleggen. Zelfs met wind tegen. Zoek je een elektrische fiets met lage instap, dan heeft Heuts verschillende varianten in het assortiment. Zo zijn er elektrische vouwfietsen met een lage instap en elektrische stadsfietsen met een lage instap.